Alice Cooper
Forside Reportager Fotoreportage Guns N' Roses - opsætning af scenen

Guns N’ Roses – opsætning af scenen

Author

Date

Category


Fotoreportage: Guns N’ Roses gør klar. Dyrskuepladsen, Odense. 05. juni 2018.

 

Det er ikke hver dag, et så stort orkester som Guns N’ Roses kommer til byen, så Metal A Day var med, da de satte scenen og udstyret op ved Dyrskuepladsen i Odense forud for deres koncert dagen efter.

 

Vores udsendte fotograf, Lasse Millek, fik foretræde ved opsætning af scenen, produktionen og alle de andre fornødenheder, der skal medbringes og generelt sørges for, når et af verdens største rockbands kigger forbi.

Lasse har taget følgende billeder og vedhæftet en beskrivelse til billederne med uddybende information om det gigantiske omfang, der kræves for at lave en koncert af en størrelse, som Guns N’ Roses fordrer.

Tjek billederne ud herunder – og glæd dig, til når Guns N’ Roses optræder på Dyrskuepladsen i Odense, onsdag den 06. juni 2018, hvor selvsamme Lasse skyder billeder af koncerten og giver os kommentarer med fra aftenen.

 

Opsætning af scenen er så godt som færdig. De sidste detaljer er ved at komme på plads, og teknikken prøves af, som det tydeligt ses på de tre storskærme herover.

 

En stor koncert kræver stort lysshow. Her ses fire ud af mange følgespots rundt omkring på pladsen.

 

 Her er Hans Thomsen, som er direktør for Live Culture, der er med til at arrangere koncerten med Guns N’ Roses.

 

Her fortæller Nicolai Hoved fra Live Nation alt om, hvad det kræver at opsætte den lille by, der vitterligt bliver skabt under hvert event med Wi-fi over hele pladsen – og sågar et fitness-center.

Under de syv dage, det tager at sætte op og rive det hele ned, opholder der sig minimum 150 mennesker på pladsen.

Scenen tager fire dage at sætte op og en dag at rive ned igen.
Touren har to scener, der skiftevis sætter op og rives ned, sådan så scenen, der blev spillet på i Berlin i går (4. maj 2018) er kørt videre til England, alt imens de spiller på denne scene i Odense, som efterfølgende kører videre til Tyskland.

 

Et stort show kræver store maskiner.

 

De sidste foranstaltninger er ved at komme på plads foran scenen. Det kræver 150 mennesker at sætte scenen op og tage den ned igen.

 

 

Mange dages tørt vejr har resulteret i, at der venter publikum en støvet oplevelse, når de omkring 38.000 publikum onsdag den 06. juni 2018 indtager Dyrskuepladsen i Odense.

 

Allerede dagen før koncerten starter lydprøverne, hvor det her er blevet guitarens tur, så lyden kan blive helt perfekt til det store brag af en koncert.

 

 

 38.000 tørstige mennesker kræver sin variation af drikkevarer.

 

Omkring 600 mennesker står klar til at modtage de mange sultne og tørstige mennesker under den tre timer lange koncert + opvarmning.
Det forventes, at der bliver langet 50.000 liter fadøl over disken, samt at der bliver sat tænder i omkring 10.000 ribenstegssandwiches.

 

Sådan ser det så ud midt fra pladsen, der onsdag vil være sort af mennesker, og vi ser forventningsfulde frem til årets største rockkoncert i det fynske!

Recent posts

Black Oak County er rockens nye, hellige treenighed

Anmeldelse af: Black Oak County - "Theatre Of Mind". Mighty Music. 26. april 2019. “This is one of a kind, Welcome to the theatre of...

Tæsk af flæsk!

Anmeldelse af: SepticFlesh og Krisiun. Voxhall, Aarhus. 17. april 2019. Der var lagt i kakkelovnen til en hyggelig aften med Flæsk og sovs - nej...

Diva i trekantsområdet

Anmeldelse af: Boy George & Culture Club. Spektrum, Vejle. 13. april 2019. Boy George lagde vejen forbi Vejle med 80'er fænomenet Culture Club som erstatning...

En lammer i øregangen

Anmeldelse af: Emmure, m.fl. Richter, Gladsaxe. 14. april 2019. Af: Patrick Alexander Simon Foto: Anders Groos Mikkelsen Lad mig starte med at sætte scenen: fotograf og undertegnede...

Undergrunden opper sig

Anmeldelse af: Royal Deceit, m.fl. High Voltage, Kbh. 13. april 2019. Der er virkelig sket et kvantespring i, hvordan "nybegynderne" fremtræder og fremstår på en...