Alice Cooper

Ægte kærlighed på Pandæmonium

-

Anmeldelse af Touché Amoré, Pandæmonium, Copenhell, 14.06.2023.

Forsangeren har god kontakt til publikum, når han synger, og får også snakket lidt til crowden. Han får blandt andet nævnt, at de ikke er bange for at opfordre til at bruge solcreme, hvilket er et udmærket råd på en dag som i dag!

Fotograf: Tommy Skøtt.

Touché Amoré er en kvintet fra Los Angeles, som spiller post hardcore. Deres seneste plade “Lament” udkom i 2020. Teksterne er meget personlige, f.eks. Handler pladen “Stage Four” om forsangerens mors kræftforløb og død.

Lige ved koncert start, var jeg lidt bekymret for fremmødet, men – bevares – der er mange bands, der skal nåes, og folk strømmer da også hurtigt til, da musikken begynder at spille. Touché Amoré betyder noget hen ad “True Love”, og man må sige, at der er mødt et par dedikerede fans op, som helt sikkert føler den “love”.

Stemningen er god oppe foran scenen, publikum tager selv initiativ til klap, og så snart vokalen kommer i fokus, kan man høre folk synge med. Jeg forstår deres fans, det er et dygtigt band med en forsanger, som krænger sit hjerte ud og føler hvert et ord.

Der er ikke nogen opfordringer til mosh eller andet udover lidt klap, men det virker også som et mere følsomt band, så måske er et moshpit ikke lige i deres ånd.

Lyden er okay, men vokalen er lidt i den lave ende, når der ikke bliver råbt, hvilket er ærgerligt. Men alt i alt en rigtig god koncert med god energi fra både band og publikum.

Fotos af Tommy Skøtt:

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

ANTAL STJERNER

Touché Amoré

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Touché Amoré, Pandæmonium, Copenhell, 14.06.2023. Forsangeren har god kontakt til publikum, når han synger, og får også snakket lidt til crowden. Han får blandt andet nævnt, at de ikke er bange for at opfordre til at bruge solcreme, hvilket er et udmærket råd...Ægte kærlighed på Pandæmonium