Alice Cooper

Bedste Bersærk

-

  • Bersærk
5

Anmeldelse af: Bersærk. Copenhell, København. 22. juni 2018

Danske Bersærk viste, hvorfor tyskerne ikke kunne overgå danskerne trods en legendarisk koncert

Eller, jeg har ikke belæg for start-teksten i denne anmeldelse, for denne anmelder var ikke tilstedeværende under den meget omtalte koncert med Kreator, sidst de optrådte på Copenhell.

Alligevel tør jeg godt vove den påstand, at det eksemplariske fremmøde ved Pandæmonium-scenen fik en performance fra fremadskuende, danske Bersærk, der LANGT overgik gammelskole-thrash fra tyske Kreator.

Og det er ikke et ondt ord ment om Kreator, men jeg savnede på INTET tidspunkt at se, om tyskerne kunne overgå danskerne. Måske i lydstyrke, men når først Bersærk lancerede festen med nye og gamle numre, så passede det til dels, når forsanger Casper Popp sagde, at “I (publikum. red) starter festen!”.

For bandet gjorde så meget deres for at vise, at når man oplever et band på den mindste scene til en koncert, så kan man få en så uforglemmelig oplevelse, så skyldes det lige så meget bandet selv som publikum.

Derfor hiver jeg den, for mit vedkommende, sjældne topkarakter frem til denne performance, for selvom den måske ikke forandrede mit liv, så savnede jeg intet på noget tidspunkt.

Tak, drenge!

Se galleri fra fotograf Mark Stoumann herunder

Foto: Mark Stoumann
Foto: Mark Stoumann
Foto: Mark Stoumann
Foto: Mark Stoumann
Foto: Mark Stoumann

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier