Alice Cooper

Crown the Beast åbnede ballet

-

Anmeldelse af Crown the Beast, Pandæmonium, Copenhell, 14.06.2023

Crown the Beast har i år fået æren af at åbne ballet på Pandæmonium. Vejret er fantastisk, stemningen er i top, og alle er fulde af forventning (og kolde øl!).

Fotograf: Tommy Skøtt.

Der er godt fremmøde, og den støvede plads foran Pandæmonium er fyldt fint op. Publikum er på fra starten af, og luften er fulde af horn. Drengene fra Odense er aktuelle med debutalbummmet “Spawn of tomorrow” fra 2022 , og det er tydeligt at de er glade og veloplagte. Forsanger Jason Campbell får da også nævnt et par gange, hvor glade de er for at være der.

Bandet spiller godt, de kan deres kram. Sceneshowet er ikke det mest vanvittige, dog har bandet medbragt to ildkanoner på hver sin side af scenen, som der bliver gjort godt brug af hen imod slutningen af koncerten. Der er god energi på scenen, der bliver headbanget, og Campbell får smidt et par dansetrin ind imellem.

Publikum fanger med det samme opfordringen til circlepit, og Campbell sørger for med jævne mellemrum at holde gang i pitten. Det lykkedes også at få folk med på en wall of death, og der er også et par crowdsurfers i gang under hele koncerten.

Alt i alt får Crown the Beast spillet en rigtig fin koncert, hvor de formår at holde gang i festen, stemningen er god og folk er glade. En rigtig god måde at få sparket gang i fire dages Helvede.

Fotos af Tommy Skøtt:

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

ANTAL STJERNER

Crown the Beast

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Crown the Beast, Pandæmonium, Copenhell, 14.06.2023 Crown the Beast har i år fået æren af at åbne ballet på Pandæmonium. Vejret er fantastisk, stemningen er i top, og alle er fulde af forventning (og kolde øl!). Fotograf: Tommy Skøtt. Der er godt fremmøde, og den...Crown the Beast åbnede ballet