Alice Cooper

En hård kerne af raseri

-

Anmeldelse af: Terror. Pandæmonium, Copenhell. 20/6 2019

Hardcorelegenderne Terror fra Los Angeles leverede en solid og kompetent omgang oldschool hardcore, med alt det raseri der hører til

Foto: Lykke Nielsen

Efter de to seneste koncerter skulle man ikke tro pladsen foran Pandæmoniumscenen kunne holde til mere, men Copenhells publikum er nogle stædige typer der ikke vil lade energiniveauet dale for meget, og Terror blev da også mødt af et pænt fremmøde af fans der var klar på slide et spor foran scenen via circlepit i rå mængder.

Bandet fra Los Angeles leverede hardcore punk som man bedst kender det: hurtigt, vredt og med en fanden-i-voldsk attitude. Det er også tydeligt bandet ved hvad de laver, og har vidst det længe, for der er ikke mange slag der falder ved siden af igennem deres sæt. Dog kan man mærke at de spiller en genre der har et lidt mere nichepublikum end nogle af de tidligere kunstnere; til gengæld er de fans overordentligt dedikerede.

I bedste hardcorestil fortalte frontmanden Scott Vogel da også, hvordan han ville ønske det var publikum der stod på scenen, imens bandet burde stå nede på pladsen og spille for dem. Selvom det nu ikke skete, blev udmeldingen mødt af glade tilråb fra de forreste rækker. En glimrende opvisningen i rasende galskab.

 

Lykke Nielsen tog billeder:

Fotograf: Lykke Nielsen
Fotograf: Lykke Nielsen
Fotograf: Lykke Nielsen
Fotograf: Lykke Nielsen

ANTAL STJERNER

Terror

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Terror. Pandæmonium, Copenhell. 20/6 2019 Hardcorelegenderne Terror fra Los Angeles leverede en solid og kompetent omgang oldschool hardcore, med alt det raseri der hører til Foto: Lykke Nielsen Efter de to seneste koncerter skulle man ikke tro pladsen foran Pandæmoniumscenen kunne holde til mere, men...En hård kerne af raseri