Alice Cooper

En mellemstor mastodont

-

Anmeldelse af: Mastodon. Helviti, Copenhell. 18. juni 2022.

Mastodon havde spilleglæde, indlevelse og engagement. Men så havde de heller ikke meget mere at byde på.

Foto: Anders Groos Mikkelsen

 

Det er svært at sige noget negativt om amerikanske Mastodons optræden, for deres proggede og grovede koncert gav det, som folk var kommet efter – hvis man vel at mærke stod nede i pitten og var decideret fan.

Modsat mange andre gange, hvor jeg har set dem, så var vokalen (flertal) faktisk på plads, hvilket jeg har klandret dem over live, at deres fordelingen af vokalen sjældent fungerer live, men det fungerede virkelig godt denne aften.

Men var man ikke allerede fan, så vandt de næppe fans denne aften, for de gjorde ikke noget væsen af sig, og jeg hørte flere, der omtalte dem som “fraværende”, mens jeg noterede en del, der hellere ville ud at have noget at spise eller finde et sted til at snige sig til en lur.

De gjorde, hvad de skulle, men man tør allerede nu vove pelsen at sige, at medmindre du var dedikeret fan, så har du allerede glemt den her koncert, når Iron Maiden spiller senere.

 

Her er et par flere skud af Mastodon fra Anders Groos Mikkelsen:

ANTAL STJERNER

Mastodon

Del denne artikel

Seneste artikler

Here’s Brucey!

Død ved kølle!

Starring at the mosh

Fotoreportage: Dvne

Populære kategorier

Anmeldelse af: Mastodon. Helviti, Copenhell. 18. juni 2022. Mastodon havde spilleglæde, indlevelse og engagement. Men så havde de heller ikke meget mere at byde på. Foto: Anders Groos Mikkelsen   Det er svært at sige noget negativt om amerikanske Mastodons optræden, for deres proggede og grovede koncert gav...En mellemstor mastodont