Alice Cooper

Haroo, haroo! Arm i arm med Dropkick Murphys!

-

Anmeldelse af: Dropkick Murphys. Rød Scene, Tinderbox. 28. juni 2019.

Arm i arm danser de glade og berusede publikum vildt rundt i cirkler i starten af koncerten, og folk kommer løbende for at være med!

 

Foto: Mathilde Maria Rønshof

Det keltiske punk-band Dropkick Murphys træder ud på scenen og gør os først varme med lyden af sækkepipe, og så sparker de festen i gang med hittet ”The Boys Are Back”. De indtager scenen, og derefter er begge sangere allerede ude at stå på to platforme, der er placeret foran scenen. Publikum danser og skråler med. Til at starte med er der svagt med mennesker, hvilket er overraskende for et band af deres kaliber, der ellers fyldte Copenhells plads ved Helviti scenen for nogle år tilbage i 2016. Men så snart folk hører, der er en vild fest i gang, strømmer det ind med folk i alle aldre, og folkefesten sættes i gang!

Bandet når ud til publikum med deres vilde energi, også helt bagerst, hvor de mere tilbageholdende publikum stadig rokker med, siddende på græsplænen med udsigt til den røde scene. De formår at holde den festlige stemning gennem det meste af koncerten. Bandets medlemmer hopper gentagende gange ud blandt publikum i pitten, og skaber en formidabel kontakt med gæsterne!

De kommer igennem mange af deres store hits, som publikum begejstret synger med på. Blandt andet “Johnny, I Hardly Knew Ya”, “Rose Tattoo” og “The State of Massachusetts”.

Inden ”Going Out In Style” bliver spillet, beder den ene forsanger publikum om at danse rundt i cirkler, og det skal han ikke sige to gange! Arm i arm danser de glade og berusede publikum vildt rundt i cirkler til sangen, og folk kommer løbende for at være med!

Festen slutter af med et brag til mega hittet ”I’m Shipping Up To Boston”, og alle hopper og danser med hænderne i vejret. Fantastisk afslutning på en god koncert. Vi glæder os til dansefest igen en anden gang, men vi håber dog, at det bliver senere på aftenen, så den festlige stemning kan få rum til at ånde og udvikle sig!

 

Mathilde Maria Rønshof tog billeder af koncerten:

ANTAL STJERNER

Dropkick Murphys

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Dropkick Murphys. Rød Scene, Tinderbox. 28. juni 2019. Arm i arm danser de glade og berusede publikum vildt rundt i cirkler i starten af koncerten, og folk kommer løbende for at være med!   Foto: Mathilde Maria Rønshof Det keltiske punk-band Dropkick Murphys træder ud på...Haroo, haroo! Arm i arm med Dropkick Murphys!