Alice Cooper

Haroo, haroo! Arm i arm med Dropkick Murphys!


Anmeldelse af: Dropkick Murphys. Rød Scene, Tinderbox. 28. juni 2019.

Arm i arm danser de glade og berusede publikum vildt rundt i cirkler i starten af koncerten, og folk kommer løbende for at være med!

 

Foto: Mathilde Maria Rønshof

Det keltiske punk-band Dropkick Murphys træder ud på scenen og gør os først varme med lyden af sækkepipe, og så sparker de festen i gang med hittet ”The Boys Are Back”. De indtager scenen, og derefter er begge sangere allerede ude at stå på to platforme, der er placeret foran scenen. Publikum danser og skråler med. Til at starte med er der svagt med mennesker, hvilket er overraskende for et band af deres kaliber, der ellers fyldte Copenhells plads ved Helviti scenen for nogle år tilbage i 2016. Men så snart folk hører, der er en vild fest i gang, strømmer det ind med folk i alle aldre, og folkefesten sættes i gang!

Bandet når ud til publikum med deres vilde energi, også helt bagerst, hvor de mere tilbageholdende publikum stadig rokker med, siddende på græsplænen med udsigt til den røde scene. De formår at holde den festlige stemning gennem det meste af koncerten. Bandets medlemmer hopper gentagende gange ud blandt publikum i pitten, og skaber en formidabel kontakt med gæsterne!

De kommer igennem mange af deres store hits, som publikum begejstret synger med på. Blandt andet “Johnny, I Hardly Knew Ya”, “Rose Tattoo” og “The State of Massachusetts”.

Inden ”Going Out In Style” bliver spillet, beder den ene forsanger publikum om at danse rundt i cirkler, og det skal han ikke sige to gange! Arm i arm danser de glade og berusede publikum vildt rundt i cirkler til sangen, og folk kommer løbende for at være med!

Festen slutter af med et brag til mega hittet ”I’m Shipping Up To Boston”, og alle hopper og danser med hænderne i vejret. Fantastisk afslutning på en god koncert. Vi glæder os til dansefest igen en anden gang, men vi håber dog, at det bliver senere på aftenen, så den festlige stemning kan få rum til at ånde og udvikle sig!

 

Mathilde Maria Rønshof tog billeder af koncerten:

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar
Indtast venligst dit navn her

Dropkick Murphys

Discover

Latest

Årtiers musikalsk solskin i én koncert 

Anmeldelse af: Nightwish - Decades: Live In Buenos Aires. Udgives 6. december 2019 via Nuclear Blast Records.  30. september 2018 spillede Nightwish i den...

Fotoreportage – Delain

Fotoreportage fra: Delain + Arkona. Pumpehuset, Kbh. 30. november 2019. Galleri af: Tommy Sonne Skøtt      

Aloha, Nosferatutu og musikalsk ekstase

Anmeldelse af: Devin Townsend. Amager Bio, Kbh. 25. november 2019. Devin Townsend var i bedste vanlig stil i hopla, da han besøgte Amager Bio med...

Electric Guitars er eddermame elegante!

Anmeldelse af: Electric Guitars - 10 Songs 10 Cities. udgives 6. december 2019 via Mighty Music/Target Næste år udkommer et nyt studie-album fra bandet, hvilket...

Folkets stemme er stærkest i flok

Anmeldelse af: Volbeat m.fl. Royal Arena, Kbh. 01-12-2019. kalenderen viste 1. december. Bag dagens musikalske kalenderlåge skulle vi finde ingen mindre end Danko Jones, Baroness...