Alice Cooper

Here’s Brucey!

-

Anmeldelse af Bruce Dickinson, på Helviti, Copenhell. D. 19/06-24.

Bruce Dickinson sparkede desværre ikke Copenhell så meget omkuld, som man måske havde kunne forvente.

Arkivfoto: Iron Maiden på Copenhell 2022, taget af Tommy Skøtt.

I en alder af små 65 år lægger forsangeren fra et af verdens absolut største metalbands vejen forbi Copenhell med sit soloprojekt.

Desværre får han aldrig rigtigt vind under vingerne, og Ikaros kommer derfor slet ikke til at flyve så tæt på solen, som han gør det med Iron Maiden.

Der bliver ellers kæmpet en brav kamp fra scenen, hvor bandet ganske godt kommer rundt på scenen, ligesom energien er god deroppe. Desuden er lyden ligeledes glimrende, ja faktisk god nok til at vi kan høre hvor ofte Bruce desværre ikke lige rammer tonerne helt rent. Det sker desværre relativt ofte her til aften.

Sætlisten har ellers fremragende numre at byde på, f.eks. nogle numre fra det fremragende ’Accident Of Birth’ og den seneste ’Tyrany Of Souls’, som denne anmelder nød i fulde drag da den udkom. Desværre er det bare som om numrene ikke rigtigt slår igennem hos Copenhells publikum, der mest af alt lader til at stå lidt vissent og observerer.

Der kommer simpelthen aldrig rigtigt skub i denne koncert, og publikum virker mest til at stå og vente på at der bliver spillet et nummer fra Iron Maiden, til trods for at der af gode grunde ikke bliver dette.

Bruce Dickinson kommer ikke rigtigt op og slå igennem på årets Copenhell, hvor publikum mest af alt lader til at ville have mere Iron Maiden, end den ellers dygtige forsangers glimrende solo-diskografi.

ANTAL STJERNER

Bruce Dickinson

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Bruce Dickinson, på Helviti, Copenhell. D. 19/06-24. Bruce Dickinson sparkede desværre ikke Copenhell så meget omkuld, som man måske havde kunne forvente. Arkivfoto: Iron Maiden på Copenhell 2022, taget af Tommy Skøtt. I en alder af små 65 år lægger forsangeren fra et...Here's Brucey!