Alice Cooper

Nat-vers til middag

-

Anmeldelse af Night Verses på Hades, Copenhell. D. 22/06-24.

For anden dag i træk åbner et prog-band Copenhells næststørste scene, Hades; denne gang med vel-eksekveret instrumental musik.

Foto: Lykke Nielsen.

Det instrumentale prog-metalband Night Verses er på turne med aftenens hovednavn Tool, og har derved fået fornøjelsen af at åbne Hades på sidstedagen af årets festival.

Fremmødet er fra start utroligt tyndt, men heldigvis kommer der flere til i løbet af koncerten. Til trods for tilvandring bliver det aldrig rigtigt til et stort crowd, ligesom publikum mest af alt er lidt tilbagelænede. Enkelte tidspunkter kan der headbanges, men ellers er der ikke meget gang i den foran scenen. Ikke at der sædvanligvis er det til denne genre dog.

Bandet spiller afsindigt stramt, og det er svært ikke at lade sig imponere over den rene og skære teknikalitet som deres musik besidder. Det lyder knaldgodt og er godt sat sammen.

Showet i sig selv virker en kende mere tilbageholdende. Ganske givet er det kun sporadisk, at der kommer godt smæk på riffsne, så koncerten bliver lidt introvert, når det mest er i de tunge stykker, at bandet kommer rundt på scenen. Den manglende bevægelse kan også tilskrives, at deres musik slet og ret er svær at spille og udføre, så præcist som de gør det.

Night Verses får til trods for at være utroligt velspillende aldrig rigtigt fanget Copenhells publikum, med deres ellers velkomponerede musik. Om det er lidt for afslappet for Copenhells publikum, eller om det bare er lige tidligt nok på dagen, vil stå hen i det uvisse.

Billeder er taget af Lykke Nielsen.

ANTAL STJERNER

Night Verses

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Night Verses på Hades, Copenhell. D. 22/06-24. For anden dag i træk åbner et prog-band Copenhells næststørste scene, Hades; denne gang med vel-eksekveret instrumental musik. Foto: Lykke Nielsen. Det instrumentale prog-metalband Night Verses er på turne med aftenens hovednavn Tool, og har derved fået...Nat-vers til middag