Alice Cooper

Røvballerock på den fede måde

-

Anmeldelse af: Junkyard Drive. Gehenna, Copenhell. D. 18. juni 2022.

fra Roskilde kom Junkyard Drive og startede en lille fest lørdag eftermiddag.

 

Fotograf: Tommy Skøtt

Med et mashup af forskellige af deres egne numre og andre over anlægget blev der bygget en stemning op, inden bandet gik på scenen, og så gik det løs til “Wasted Nights”, hvor de ikke spildte tiden! Scenen virkede næsten for lille med to plateauer: en til trommesættet og en til bassisten, to guitarister og forsanger. 

Fra deres tredje plade, Electric Love, der netop er blevet én måned, fik vi både titelnummeret, “Mr. Rock N Roll”, “Mama” og “Home”. Alle fungerede rigtig godt live og bevidste, hvor godt et album det er. 

Forsangeren, Kristian, fortalte, at de havde opdaget, at der i Copenhell-app’en stod, at de var blevet beskrevet som “røvballerock på den fede måde”. Det var de blevet lidt fornærmet over, så til omkvædet af “Geordie/Langebro” skulle det rigtig blive “røvballet” og alle sang med – det var helt perfekt “røvballerock”.

Selvom man kan nævne mange store udenlandske bands, Junkyard lyder som, så er der ikke mange danske bands, man kan sammenligne dem med. Junkyard skal nok blive til noget endnu større – hvis nogle var i tvivl om det.

 

Se flere billeder fra koncerten, som vores fotograf Tommy Skøtt tog:

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Junkyard Drive

Del denne artikel

Seneste artikler

Fotoreportage: Crypta

Fotoreportage: Idaslet

Body Count in da house!

Som i gamle dage

Populære kategorier

Anmeldelse af: Junkyard Drive. Gehenna, Copenhell. D. 18. juni 2022. fra Roskilde kom Junkyard Drive og startede en lille fest lørdag eftermiddag.   Fotograf: Tommy Skøtt Med et mashup af forskellige af deres egne numre og andre over anlægget blev der bygget en stemning op, inden bandet gik...Røvballerock på den fede måde