Alice Cooper

Starring at the mosh

-

Anmeldelse af The Offspring, Copenhell, Helviti d. 19/06-24.

Publikum kunne ikke stå stille, da The Offspring langt om længe lagde vejen forbi Refshaleøen med et solidt og velspillet sæt.

Foto: Tommy Skøtt.

Ti år siden er det at The Offspring sidst var i Danmark. Dengang hed det ’Smash’ 20 års jubilæum. I år er det så selvsagt 30 år siden, at verdens bedst sælgende Indie album udkom, og til trods for dette er dagens sætliste ikke som sådan fokuseret om albummet.

The Offspring giver os i stedet en opvisning i hvad de egentlig har i deres diskografi, og foruden nul numre fra de to første skiver, så kommer vi hele vejen rundt i gruppens udgivelser. Fra det ene hit til det andet, om så det hedder ‘Come Out And Play’, ‘Ob-La-Di, Ob-La-Da’ sorry jeg mener selvfølgelig ‘Why Don’t You Get A Job’, ‘The Kids Aren’t Alright’, ‘Pretty Fly (For A White Guy)’ og naturligvis ej at forglemme afslutningsnummeret og gennembrudshittet ‘Self Esteem’.

Denne sætliste opløftes kun af det fuldstændigt vanvittigt tændte Copenhell-publikum, der nærmest overraskende ikke kan få nok af det californiske band. Fra start til slut står pitten ikke stille, og den konstante bevægelse er mildest talt imponerende. Sæt på min krop bliver vådt i løbet af bandets koncert.

Energiniveauet kommer åbenlyst som en overraskelse for bandet, der ofte spørger om de fremmødte er okay og klar til det næste nummer. Stemningen er høj både på og af scenen. Denne reaktion er tydeligt uventet, både for bandet men måske i endnu højere grad for denne anmelder.

Lyden spiller godt for amerikanerne i dag, hvor samtlige instrumenter går klart igennem. Vokalen går desværre ikke helt så skarpt igennem, ligesom den ind imellem ligger lidt ved siden af. Publikum er ligeglade, for de synger med af deres fulde kraft og løfter koncerten til et andet niveau. Sammenspillet på scenen fungerer ligeledes rigtigt godt, og bandets små kække momenter hvor de taler og joker med publikum tager kegler i dag. Især deres joke om rekord på hvor mange fremmødte der er, som de anslår til 1.666.666 mennesker, og ja det ville være en rekord for Copenhell, og Danmark for den sags skyld.

The Offspring leverer en afsindigt god koncert, hvor publikum helt tydeligt har ventet og savnet bandet. Mile over hvad de leverede på både Nibe i 2014 og Skive Beach party i 2012. The Offspring har stadig noget at byde på, og hvis denne koncert sætter sig hos bandet, bør vi kunne forvente, at de kommer igen hyppigere end de tidligere har gjort, for det har helt ærligt været for tyndt med besøg fra det legendariske californiske pop punk band.

Galleri-fotograf: Tommy Skøtt

 

 

 

 

ANTAL STJERNER

The Offspring

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af The Offspring, Copenhell, Helviti d. 19/06-24. Publikum kunne ikke stå stille, da The Offspring langt om længe lagde vejen forbi Refshaleøen med et solidt og velspillet sæt. Foto: Tommy Skøtt. Ti år siden er det at The Offspring sidst var i Danmark. Dengang hed...Starring at the mosh