Alice Cooper

Testament leverede varen

-

Anmeldelse af Testament, Helvítí, Copenhell, 15.06.2023.

Testament, som ellers har 40 års jubilæum i år, har spilleglæden intakt.

Foto af Tommy Skøtt.

En dramatisk march-agtig musik går i gang, imens de garvede musikere fra Testament går på scenen. Pladsen foran Helvítí er fyldt fint ud, og forsanger Chuck Billy er på fra start af. De starter ud med “Rise up”, som opfordrer publikum til at synge med.

Selvom Testament har spillet sammen siden 1983, er det tydeligt, at spilleglæden er intakt. Alle i bandet ser ud til at hygge sig på scenen og nyder at spille. Billy er konstant i bevægelse på scenen, spiller luftguitar, og kommer rigtigt godt ud over scenekanten.

Publikum er med på legen, og der synes at være en konstant strøm af crowdsurfers nede foran scenen. Også både circle- og moshpits er nærmest konstant igang i pitten.

Bandet spiller godt og har bevaret en imponerende gnist i deres show. Jeg forestiller mig, at det kunne have været endnu federe at se lysshowet i mørke – selvfølgelig. Men Testament klarer fint at få sat gang i festen på andendagens – for nogen af os lidt hårde – eftermiddag.

Se resten af billederne taget af Tommy Skøtt herunder:

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

ANTAL STJERNER

Testament

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Testament, Helvítí, Copenhell, 15.06.2023. Testament, som ellers har 40 års jubilæum i år, har spilleglæden intakt. Foto af Tommy Skøtt. En dramatisk march-agtig musik går i gang, imens de garvede musikere fra Testament går på scenen. Pladsen foran Helvítí er fyldt fint ud, og forsanger...Testament leverede varen