Alice Cooper

The Interbeing – liveanmeldelse

-

  • Unseen Faith
  • The Interbeing
4.5

Anmeldelse af: The Interbeing + Unseen Faith, Forbrændingen, Albertslund, 16. marts 2018

 

Anmeldt af: Andreas Børresen Hvilsom

Foto: Mark Stoumann

 

Jeg havde lagt præmissen klar for mig selv:

Jeg havde aldrig hørt om hverken Unseen Faith eller The Interbeing. Faktisk så er jeg pinligt underuddannet, når det kommer til dansk metal. Faktisk var det sidste danske band, jeg så live, Volbeat. Og det sidste arrangement, jeg deltog i på Forbrændingen, var en politisk paneldebat for otte år siden.

Jeg valgte at lade det forblive sådan. Jeg lod mig selv gå aftenen i møde med en ren nysgerrighed og pivåbne øjne.

 

Unseen Faith
Til at starte grillen op på Forbrændingen, var der blevet inviteret fire århusianske drenge med til festen. Vi kender alle typerne. Den slags venner, der altid kommer bragende i flok ind til festen helt gearet op af den førfest, de måske allerede har holdt, inden de satte sig ud i bilen. Og jeg skal da lige love for de, havde taget festen med! Der blev hældt sprit på kullene i gavmilde mængder, og så var grillen ligesom i gang.

Det utrolige var, at det rent faktisk lykkedes dem at holde gang i kullene! Flammerne gik ikke ud på ét eneste tidspunkt, og da de til sidst forlod scenen, var der en virkelig stærk varme og rødglødende kul. Det nåede faktisk aldrig at gå op for undertegnede, at der faktisk manglede en bassist. Hvordan det slap fra det, er mig en gåde.

Men kæmpe 4 stjerner for en fantastisk grillstarter!

 

The Interbeing
Så kom stegen på. Og med den helvedesild, som supportbandet havde sat gang i, skal jeg love for, at den blev smukt tilberedt!

Gæsterne til festen havde indtil da ikke tjekket 100% ind, men der skulle ikke gå lang tid, før at alle fulgte forsangeren Dara Toibins opfordring til at moshe. Det jerngreb, hele bandet holdte på alle fremmødte på Forbrændingen, slap de på intet tidspunkt. De var aftenens absolutte grillmestre, der viste hvorfor, de også har internationalt format!

For et helt perfekt grillet stykke kød: 5 stjerner!

 

Jeg er ikke connoisseur udi metal – Men jeg er fan. Denne aften blev min jomfruhinde sprunget på spektakulærvis af to af de, eftersigende, stærkeste repræsentanter indenfor dansk upcoming metal.

Jeg er normalt ikke særlig patriotisk anlagt, men denne aften var jeg fandeme stolt af at være dansker!

 

Her får du et lille galleri fra koncerten fra Mark Stoumann:

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier