Alice Cooper

Metal A Day søger DIT band (igen)

-

Så er det ved at være den tid på året!

Vil du gerne ud at spille på et større spillested i København og udbrede dit bands musik?

Hvis du er seriøs metalmusiker, så kan du svare “ja” til de to ovenstående spørgsmål, for du vil jo gerne ud at spille, ryste strengene og flekse trommestikkerne, for ved du hvad? Det er blevet tid til “MAD Night Vol. 3”!

“MAD Night” er Metal A Days årlige begivenhed, hvor vi graver i muldet og finder de legesyge (metal)musikere, der måske ikke har verdens største live-CV eller en gigantisk diskografi, men som – vigtigst af alt – brænder for musikken.

Derfor søger vi nu danske bands, der laver alt fra Death Metal, Progressiv Metal, Metalcore, Deathcore, Thrash Metal, Melodic Death Metal, og vi kunne blive ved.

Eventet bliver afholdt på et centralt spillested i København den 09. februar 2018, så bandet skal holde den dato ledig.

Digital ansøgning (lydfiler, bandbeskrivelse, etc.) skal samles og sendes til rockon@metaladay.eu (skriv “MAD Night 3” i emnefeltet).

En god, gammeldags fysisk ansøgning kan sendes til:

Mark Stoumann
Krohaven 2
4623 Lille Skensved

Men vi skal have modtaget jeres ansøgning senest den 15.01.2018.

Så tøv ikke, vi har haft stor succes med tidligere events, der blandt andet er blevet udsolgt, så her er en god mulighed for eksponering af dit band.

Det med småt:

  • Har man tidligere ansøgt, må man gerne ansøge igen.
  • Har et eller flere bandmedlemmer bopæl i udlandet, ser vi gennem fingre med det. Så længe det ikke er gældende for mere end 50 procent af medlemmerne.
  • Spørgsmål angående teknik, godtgørelse, etc. sendes til rockon@metaladay.eu

 

 

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier