Alice Cooper

Pristed anbefaler: Den gode, den onde og den virk’li vigtige

-

Har du brug for lidt inspiration til de lange dage som hjemmegående, så er her en “top 3” over forslag til, hvad du kan fordrive tiden med.

Den gode: True Believer

Der er blevet lavet mange interviews med D-A-D, men intet går så tæt på dem, som de interviews i denne film. Med optagelser fra starten af 80’erne til midten af 00’erne, hvor de udgiver Scare Yourself og Wigwam-“festivalen” bliver aflyst, følger bandets “femte” medlem og instruktør, Torleif Hoppe Jesper, Jacob, Stig og Laust, samt tidligere trommeslager, Peter Lundholm Jensen.
Se filmen og bliv “klar” til D-A-D By Request på Copenhell til sommer. True Believer kan ses på YouTube og Google Play Movies for 29 kroner.

Se traileren HER

 

Den onde: Stone Sour – House Of Gold And Bones (part 1 + 2)

Dem der siger, at Stone Sour kun er Corey Taylors hyggeband, og at Slipknot er meget mere seriøst, burde lytte til disse to konceptalbums. Jovist, er det blødere, men de kan stadig slå fra sig på numre som “RU486” og “Do Me A Favor”.
Hvor Slipknot mere er Shawn “Clown” Crahans projekt, er Stone Sour mere Taylors “egen” gruppe. Pladerne er fra 2012 og 2013 og er nogle af de bedste udgivelser fra de år, efter min mening.

Lyt til “Do Me A Favor” HER  

 

Den virk’li vigtige: Walk The Line

Biopic’en om Johnny Cash fra 2005 med Joaquin Phoenix som Johnny Cash og Reese Witherspoon som June Carter Cash er en gribende fortælling om en af USA’s mest populære countrysangere, som også har inspireret mange rockmusikere.
Witherspoon vandt en Oscar for bedste skuespillerinde, og Phoenix vandt en Golden Globe for bedste skuespiller i 2006 for deres roller.

Personligt var denne virk’li vigtig, fordi det var dén, der fik mig til at lytte til Johnny Cash i midten af 00’erne.
Walk The Line kan ses på YouTube og Google Play Movies for 39 kroner.

Se traileren HER

 

 

Hvis du mangler yderligere underholdning, kan du finde flere anmeldelser af film på https://metaladay.dk/category/anmeldelse/film/

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier