Alice Cooper

Så er M.A.D. Night vol. 3 klar!

-

Tid til at løfte sløret!

Alt det vigtigste med MAD Night 2018 er på plads \,,/

For tredje år i træk skal du stifte bekendtskab med fænomenet M.A.D. Night, hvor vi hiver et par bands fra den ulmende undergrund frem og op på en scene, da vi mener, de besidder kvalitet og sangtække til, at de skal have mere eksponering.

Køb din billet HER.

Metal A Day har voksevært på flere område, og det påvirker også M.A.D. Night, så der sker nogle ændringer i forhold til de tidligere arrangementer.

For det første har vi ændret spillested til fabelagtige BETA på Amager. Vi har været lykkelige for samarbejdet med Lygten Station, og dem vil vi bestemt fortsætte med at arbejde sammen med. Vi følte dog, tiden var moden til at prøve et nyt sted.

Derudover har vi skærpet navnene fra fire til tre, hvor det ene er et hovednavn. Det gør vi af den grund, at vi gerne vil sætte endnu mere fokus på de enkelte bands og afslutte med et brag af en fest. Kvalitet frem for kvantitet.

Nå, men nok snak, her er de varme navne:

Psy:code

Wrath of Belial

Silent Fracture

Kender du ikke allerede de fornemme navne, kommer du helt bestemt til det den 09. februar 2018, men vi kan garantere hårdtsmækkende thrash, medrivende melodier og teknisk snilde.

Vi glæder os til at se dit koryfæ sammen med dine medsammensvorne, du mener, skal opleve dette brag af en metalaften, der traditionen tro varsler et godt koncertår.

Som altid sparer du en god del gryn ved at købe billet forud for koncerten. Det kan du gøre HER.

Vi glæder os til at headbange med dig \,,/

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier