Alice Cooper

Tilbageblik på Copenhell ’23 af Maria

-

Dette års festival var præget af et bl.a. et skybrud og en nedfalden skærm, men også et par gode overraskelser.

 

Fotograf: Anders Groos Mikkelsen

Det har helt sikkert været et spændende år for mig personligt som anmelder, da jeg fik set en del koncerter, som jeg normalt måske var gået glip af. Jeg fik også en bedre følelse for mine meninger og tanker, efterhånden som festivalen skred frem.

Blandt højdepunkterne var Zeal & Ardor, som også var den koncert, der overraskede mig allermest. Electric Callboy var også en positiv overraskelse, som jeg havde set frem til men var bange for, at de måske ville skuffe. Halestorm var også en glædelig overraskelse og specielt Spiritbox, som nok var min personlige favorit, da jeg blev blæst bagover af, hvor fede de var live.

Det store lavpunkt for mig var fredag, da Architects skulle have spillet. På grund af problemer med teknikken forårsaget af regnvejret, blev koncerten desværre aflyst. Jeg synes, at det er helt forkasteligt, at sådan noget kan ske på en udendørsfestival i Danmark. Der vil komme regn. Og det var ikke engang, fordi det kom bag på Copenhell. Jeg kunne skrive en længere rant om det, men jeg tager det nok også ekstra personligt, da Architects var den koncert, jeg havde glædet mig allermest til.

Derudover var Fever 333 også en stor skuffelse. Dem havde jeg virkeligt set frem til, men de fik i stedet lov til at få min første negative anmeldelse. Jeg bliver også nødt til at nævne Guns N’ Roses i lavpunkter, selvom det ikke var mig, der anmeldte. I forvejen lød det forrykt, at de skulle spille i over tre timer, men jeg var allermest chokeret over kvaliteten af koncerten, som var pinligt lav. Specielt Axl Roses sangstemme var slem.

Mine forventninger til Copenhell 2024 er først og fremmest forhåbentlig en genbookning af Architects. Ellers på min ønskeliste er Bring Me The Horizon, Beartooth, Our Last Night, Wage War, While She Sleeps og Nova Twins.

Spiritbox fotograferet af Anders Groos Mikkelsen

Halestorm fotograferet af Anders Groos Mikkelsen

Electric Callboy fotograferet af Tommy Skøtt

Zeal & Ardor fotograferet af Tommy Skøtt

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier