Alice Cooper

Årets vildeste forlængede weekend!

-

Ved du ikke, hvad du skal lave i slutningen af maj, eller er du blevet inviteret til din mors tantes hunds fødselsdag for syvende gang i år? – Så har vi din redning lige her!

Horsens er stedet, man skal besøge d. 25.-27. maj, for her vil årets nok fedeste og måske vildeste forlængede weekend finde sted!

Vi kan jo starte ud med at sige, at hvis du går og overvejer at få lavet en tatovering, eller du gerne vil have flere, så skal du besøge Fængslet i Horsens, da der bliver afholdt Prison Ink. Prison Ink er et foretagende, hvor 200 internationale tatovører stiller op og giver dig blæk i kroppen!

“Prison Ink inviterer ALLE til en tattoofest med 200 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 25. maj til og med d. 27. maj. 3 hele dage fra 11 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængslesgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.” som de skriver.

Jeg skal helt klart derover og få mig noget inspiration til den næste tatovering, men også bare mærke stemningen, der vil være i fængselsgården, da der er livemusik i løbet af dagen, kolde fadøl og meget andet!

Se videoen for Prison Ink 2016 herunder.

Men hov!

Ikke nok med, at du kan få dig en ny og frisk tatovering, så kan du endda stå og nyde den om aftenen d. 25. maj til et sceneshow, som sparker den vildeste røv! Rammstein besøger nemlig fængslet, takket være Horsens & Friends med deres ekstreme pyrotekniske metalshow!

Hvis du ikke allerede har en billet til Rammstein, så gør alt, hvad du kan for at få fat i en, for det er helt klart hele oplevelsen værd!

“De seks tyskere gør, hvad der passer dem og marcherer i eget tempo. Deres seneste album ligger hele otte år tilbage i tiden, men nu vil rygtet vide, at de arbejder hårdt på album nummer syv – på denne sommers turné spillede de da også en ny sang, “Ramm4″.”, som beskrivelsen til koncerten lyder.

Så kom og få en ny tatovering, en bunke kolde bajere og en kæmpe fest med verdens bedste freakshow: Rammstein!!!

Se bare dette liveklip fra deres show i Paris!

 

Facebook begivenhederne kan du besøge herunder:

Prison Ink: https://www.facebook.com/events/489024137963955/?fref=ts
Rammstein: https://www.facebook.com/events/745067675632572/?fref=ts

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier