Alice Cooper

Britiske CROOKS kommer til Danmark!

-

I forbindelse med det meget omtalte og roste debut album "Are We The Same Distance Apart" kommer de britiske posthardcore rockere CROOKS til Danmark. 

Englænderne har taget anmeldere verden over med storm. I følge de toneangivende medier i  Kerrang, Rocksound og FUZE er CROOKS et af de bands man skal holde øje med i 2016. Det unge rock og hardcore kollektiv Prime har indgået en aftale med bandet omkring deres udgivelse og koncerten den 23.02 i HUSETKBH der er den eneste koncert i skandinavien i denne omgang.

"Det er en meget følelsesbetonet booking, fordi bandet for mig står som et af de bedste bands i verden lige nu. Da det ligesom blev soundtracket til hele vores efterår, blev vi nød til at gøre hvad vi kunne for at få dem til Danmark. Det lykkedes endeligt, og vi glæder os som sindsyge til en speciel aften i Husets dejlige rammer" udtaler Mirza Radonjica fra Prime.

Det er bandets første headlinetour efter flere supporttjanser for bl.a. BEING AS AN OCEAN, VANNA, og OUR LAST NIGHT. Albummet er indspillet af Dan Lancaster der bl.a. har lavet plader for BRING ME THE HORIZON. CROOKS glæder sig til deres første besøg i Danmark nogensinde:

'Vi elsker at tournere europa. Vi har skabt os nogle gode venskaber i Danmark og glæder os til at besøge det smukke land." siger guitarist Alex Pay.

Billetsalg: 
Dør: 130,-
Forsalg: 100,- http://www.billetnet.dk/event/406327
FB-event: https://www.facebook.com/events/464690260386179/
https://www.facebook.com/primecollectivedk

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier