Alice Cooper

De Forbandede nomineret til flot pris

-

Stor anerkendelse til syrerockerne

De fynske rockere har sikret sig en fornem nominering

Odenseanske De Forbandede kan i starten af 2017 vinde “Talentprisen” til Odense Live Prisen, hvor bandet er blandt de nominerede.

Den 27. januar 2017 løber for ottende gang Odense Live Prisen af stablen, og her erstoner/syrerockerne De Forbandede, der har et par EP’er og singles i baghånden, blandt de nominerede i kategorien “Talpentprisen” sammen med grupperne Franske Piger og Bound By Law.

Udover den ærefulde titel følger der også en klækkelig check på hele 25.000 kroner.

Som begrundelse for nomineringerne lyder det blandt andet i pressemeddelelsen:

“Odense Live Talentprisen tildeles en upcoming kunstner, et orkester, en orkesterleder, en komponist eller lignende inden for den rytmiske musik – som via sit uomtvistelige talent – har gjort sig særligt bemærket i det forløbne år. Talentet inden for sit felt har prismodtageren f.eks. bevist gennem succesfuld debutudgivelse, gennem øget publikumstilstrømning, sublimt talent på livescenen eller gennem nytænkende og talentfuld produktion og udgivelser med videre.”

Det mener vi bestemt også, at De Forbandede har. Bandet udgiver den 04. februar deres selvbetitlede fuldlængde, og Metal A Day har også gennemført et interview med drengene, som vil komme i starten af det nye år.

Prisuddelingen, der har til formål at hylde musik med forhold til Fyn, foregår den 27. januar 2017 på Musikhuset Posten.

Udover “Talentprisen” skal der også findes en vinder i kategorierne “Hovedprisen” og “Æresprisen”.

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier