Alice Cooper

M.A.D. Nïght Vol. 1

Metal A Day løfter sløret for en historisk begivenhed ved at præsentere vores første ombæring af konceptet “M.A.D. Nïght”

Og hvad er så det? 

Hvert år omkring starten af februar vil Metal A Day se tilbage på det forgangne år og hive en håndfuld danske rock- og metal navne ud på en scene og optræde sammen. Hvert band kan enten have imponeret os live, udgivet en svedig plade eller på en eller anden måde fået os til at sige: “Dem skal man se noget mere til!”

Og det burde du også! 

Stik derfor næsten forbi og skriv historie sammen med Metal A Day, når vi den 5. februar byder indenfor i de mindst lige så historiske bygninger på spillestedet Lygten St., hvor vi i ærbødigst samarbejde har fået lov at præsentere følgende:

The Vision Ablaze
Et dansk ensemble, som vi ganske enkelt ikke fatter, ikke allerede har revet In Flames, Dark Tranquillity og alle de andre bands ned fra tronen med deres moderne tolkning af tonser-metal med den perfekte melodi og ekvilibristisk eksekvering uden nogensinde at blive poleret.

Sons of Death Valley
De sydstats inspirerede drenge har imponeret os utallige gange i 2015 med deres energiske live-optræden og originale lydbillede, der formidabelt mikser metal, hardcore og western-melodi. Forvirret? Stik forbi og få en oplevelse for livet!

Impalers
Kan du huske, da Thrash var det nye sort, og numrene både var episke og smadrende nådesløse? Som et ormehul må Impalers være som taget ud af en forgangen æra for at gemme det bedste fra 1980’erne til vore dage. Vi er stolte af, at lille DK kan fostre så eminente musikere og trække dem med til vores arrangement.

Velociter
Metal A Day’s udsendte ilede hjem til redaktionen efter at have set dem live og sagde: Det band SKAL ALLE opleve live! Igen er vi i den trashede afdeling, og stadig med lige dele intensitet og frådende rock’n’roll, som efterhånden er en sjældenhed.

Indgangen er billig, øllene er villige – vi mangler bare dit selskab! 

Pris: 70,- i døren eller via billetlink i toppen her.

Kl. 19.00: Åbner døren.
Kl. 20.00: Går første band på scenen

Kom forbi til årets første ordentlige metalbrag, sving garnet, bæld en pils eller 17, og gør dig klar til en metal-aften ud over det sædvanlige!

DEL DEL DEL Begivenheden, køb billet på forhånd og vær med til den herlige rockede metal-stemning!

BEGIVENHED: https://www.facebook.com/events/1656360487971740/
BILLETTER: https://billetto.dk/da/events/mad-nght

Stay M.A.D. ,,/

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar
Indtast venligst dit navn her

Discover

Latest

Tygers taber terræn

Anmeldelse af: Tygers Of Pan Tang - Ambush (reissue). Release 18. september 2020 via Mighty Music/Target Group.   Britiske Tygers Of Pan Tang er særdeles aktive...

Lidt fra hver ende af spektret

Anmeldelse af: Raise Your Horns 2020. Musikhuzet, Rønne. 11. - 12. september. Del 2 af 2. Hvor førstedagen af årets udgave af Raise Your Horns-festivalen...

Det skete – rent faktisk – i de dage!

Anmeldelse af: Raise Your Horns 2020. Musikhuzet, Rønne. 11. - 12. september 2020. Del 1 af 2. Det er næsten ikke til at tro, men...

Chill Anselmo

Anmeldelse af: En Minor - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out. 04. september 2020 via Season of Mist. Der skrues op...

Fotoreportage: Artilley + Manticora

Fotoreportage fra: Artillery + Manticora. Amager Bio, Kbh. 04. september 2020. Hvordan ser metalkoncerter ud anno efteråret 2020 i denne tid? Det kan du få...