Alice Cooper

MidWinter Meltdown afslører HÅRDT hovednavn

-

Tiden nærmer sig for det jyske arrangement Midwinter Meltdown. Hvis du synes, vinteren allerede er kold og ubarmhjertig, 
så er defr rigeligt med forløsning at hente i Randers – ja, Randers – i starten af februar, nærmere bestemt den 5. og 6. februar 2016.

Hvorfor skulle du så lægge vejen fordi den jyske by? (fraset, hvis du allerede selvfølgelig i forvejen bor i byen, så er der nærmest
mødepligt, som når præsten kaldte til forsamnling i gamle dage!). Jo bare hovednavnet, som i det forgangne år både
har varmet op for AC/DC og Slayer, burde være grund nok: Nemlig danske Helhorse.

Fra pressemeddelelsen:

Så er det endelig tid til Midwinter Meltdown! I 2016 foregår mini-metalfestivallen i vores egne mørke lokaler på selveste von Hattenstræde 7, og vi er meget stolte over at kunne præsentere vores hårde, tunge og brutale line-up.   

Årets hovednavn er Helhorse. De blander skandinaviske og nordamerikansk metalkultur til bandets egen hardcore. Herudover har vi glæden af at præsentere de lokale legender Metal Cross, der siden 1988 har været med til at sætte randrusiansk metal på danmarkskortet.   

Savage Machine, klassisk Heavy Metal fra Århus, vandt i sommers kampen om at spille på Wacken i Wacken Open Air Metal Battle Denmark, og de er hurtigt på vej til at blive en stjerne på den danske metalhimmel. Og er man til de old-school toner, spiller Velociter også op til dans med en ordentlig omgang thrash metal.   

Videre kan vi præsentere Møl med deres black-gaze metal, Embryo der byder på en ordentlig omgang stoner/heavy, og sidst med ikke mindst har vi dødsdrengene i Wϋrm’s Tongue.  

Har du brug for en weekend der giver hold i nakken og en dejlig summen for ørene? Så vil du helt sikkert ikke gå glip af dette todages event. Vi ses på Café von Hatten den 5 og 6 februar.

    
Fredag:  Helhorse Savage Machine  Møl Metal Cross   
Lørdag:  Velociter  Würm's Tongue Embryo

Du kan købe billet(ter) HER.

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier