Alice Cooper

Det nye Metal A Day

-

Bare rolig, Alt er stadig ved det gamle!

Metal A Day har bare skiftet udseende for at kunne forbedre muligheden for dig, kæreste læser, til at få et bedre overblik over vores saftige rockende og metalliske indhold \,,/

Det er de samme indbildte klovne bag tasterne, og det er stadig topkvalitets-anmeldelser, nærgående reportager og anderledes interviews, vi rundhåndet og helt gratis deler ud til dig!

Blandt andet kan vi snart byde på en anmeldelse af den første EP fra det danske band LIVLØS, der mildt sagt gør det godt!

Selvfølgelig er vi også på pletten under Copenhell 2016, hvor du kan sluge din bajer kort efter dit favorit-band har spillet og fange et par dugfriske ord og flotte billeder fra samme koncert – det er da snildt og tjept!

Derudover har vi også vores faste mand i marken ude til Roskilde Festival i år og dække de hårde indslag, og vi har også lovning på et par bevingede ord og billeder fra de hårdtslående bands på Northside i Aarhus.

Så der er RIGELIGT at se frem til på det nye site!

Vi håber, du finder sitet overskueligt og nemmere at dirigere rundt i, og ellers er du altid velkommen til at smide en kommentar herunder eller skrive til os på rockon@metaladay.eu, hvor vi også gladeligt modtager DIT bands seneste udgivelse eller sender en opfordring til, hvorfor vi lige skal komme ud at se jer optræde.
Stay M.A.D. \,,/

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier