Alice Cooper

Nye navne til Copenhell! – Noget for ENHVER smag!

-

Hold nu kæft…. en nyhed vi har fået af Copenhell!

Ikke nok med at vi for noget tid siden fik den fantastiske nyhed at Black Sabbath skal spille på Copenhell 2016, så kom der lige lidt ekstra godter fra Copenhell!

Her får i listen over hvem de 12 nye bands er!!

 • ALICE COOPER
 • MEGADETH
 • DROPKICK MURPHYS
 • RIVAL SONS
 • SIXX:AM
 • CONVERGE
 • CLAWFINGER
 • EPICA
 • HELHORSE
 • NORMA JEAN
 • AUGUST BURNS RED
 • MONUMENTS

Glem ikke at der er endagsbilletter til salg nu, de kan købes her!!

I skal ikke snydes for lidt ekstra, så i får lige pressemeddelelsen fra Copenhell!

I kan læse mere på CopenHells facebook

__

12 NYE BANDS TIL COPENHELL 2016 – OG ENDAGSBILLETTER TIL SALG!

Det første hårde slag med hammeren på ambolten var BLACK SABBATH, som skabte den bedste billetsalgsstart i hele COPENHELLs historie. Nu slår det for alvor gnister med frigivelsen af endagsbilletter og 12 nye, rødglødende bands offentliggjort til COPENHELL 2016.

Direkte fra den brandvarme smedje kommer den kontroversielle shock-rocker ALICE COOPER, som vil piske publikum med en kæde af klassiske hits og indhylle alt og alle i sit dystopiske, brutale musikunivers fyldt med mareridt, blod og seriemordere. Der er statsgaranti for underholdning i absolut topklasse lige fra det sekund, hvor dette kæmpestore musikikon træder ind på scenen!

De populære thrash-konger MEGADETH vil starte en regulær musikalsk slåskamp med deres tordnende trommer, rasende riffs og vilde sange om død og ødelæggelse. Bandet spillede på den første COPENHELL-festival i 2010, men måtte desværre aflyse deres koncert i 2014, så de er nu klar til et kolossalt comeback på Refshaleøen!

DROPKICK MURPHYS drager ud på deres 20-års jubilæumsturné i 2016, og deres hidsige keltiske punkrock vil fælde folk på stribe. Det nye retrorock-brag RIVAL SONS og Mötley Crue-bassisten Nikki Sixx’ hardrock-band SIXX:AM vil levere en hård 1-2-kombination til kæben og mellemgulvet – efterfulgt af en solid lige højre fra hardcore-pionererne CONVERGE. Hvis nogen stadig står op efter dén omgang, står provokatørerne fra CLAWFINGER klar til at sende dem til fuld tælling med deres slagkraftige rap-metal.

EPICA, der aldrig før har spillet i Danmark, supplerer med stemningsfuld symfonisk metal, mens danske HELHORSE spiller en vis legemsdel ud af bukserne – denne gang på Hades-scenen, så alle får mulighed for at opleve bandets forrygende blanding af sludge-metal og rock’n’roll. NORMA JEAN og AUGUST BURNS RED står for festivalens hårdtslående og altid populære metalcore-indslag, og endelig kan publikum opleve progressiv avantgarde-metal fra MONUMENTS.

Med de første 13 bands på plakaten understreger COPENHELL 2016 for alvor festivalens målsætning om at favne bredt i de hårde genrer med et komplekst og interessant musikprogram, hvor nostalgi og innovation går hånd i hånd. Husk, at det her blot er begyndelsen – mange flere bands følger!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier