Alice Cooper

Prime Collective lukker og Siameses fremtid usikker!

-

Mirza Radonjica-Bang, som mange nok kender som stifter af Prime Collective og forsanger af bandet Siamese, har efter længere betænkningstid kastet håndklædet i ringen!

Efter blot to år som musikselskab lukker Prime Collective. Hvad der udadtil virkede som noget af et eventyr og boost på den danske metal scene, erstattes nu af forvirring og vemod. Alt var ikke, som det så ud, og blandt andet pengeproblemerne har hobet sig op for en af de mest karismatiske figurer i dansk rock og metal.

Vi fik en snak med Mirza om, hvorfor han vælger at stoppe netop nu, og hvad han så skal lave efterfølgende.

Mark:
– Hvad gjorde, at du valgte at stoppe din karriere i musikbranchen?

Mirza:
– Der er for få penge i det i forhold til det arbejde, man ligger i det. Samtidig er det problematisk, at vi har talentet og råmaterialet, men vi har ikke modet til at rykke på tingene. Jeg havde desuden en rigtig lang og hård samtale med DR og især musikchefen på P3. Da han endeligt og utvetydigt fik erklæret, at han ALDRIG ville smide Siamese på P3, jamen, så var den skid ligesom slået. Tiden var vel til at stoppe med at bilde sig selv ind, at man kan leve af musik.

Mark:
– Har du også forladt dit band?

Mirza:
– Ja, det har jeg. Det er i starten af måneden, og da jeg kiggede på min bankkonto, havde jeg det bare sådan… FUCK det her mand. Jeg kender folk på kontanthjælp, der lever bedre. Så er det sgu lidt ligemeget, at Love Gun smider en flaske sprut til endnu et High Voltage-event, hvor jeg har booket bands og fået 600 mennesker til at komme. Jeg gjorde det stadig uden at få en øre, fordi bands insisterer på, at der skal være gratis entre og fri øl. Fuck bands. Også Siamese.

Mark:
– Hvem skal overtage Prime Collective og din plads i bandet?

Mirza:
– Lige nu er det uafklaret. Mest sandsynligt er det dog, at vi lukker biksen – umiddelbart har vi intet økonomisk ude med så mange bands igen. Kun en 7-8 stykker, som kommer en smule i klemme, fordi vi ligesom har lovet dem at udgive plader. Det kommer sgu nok ikke til at ske. Det havde nok også bare været spild af skønne kræfter ligesom med alle de andre udgivelser. Siamese-drengene må selv vurdere, om det er muligt at erstatte sådan en som mig.

Mark:
– Hvad skal du så lave nu? flytter du tilbage til Lolland?

Mirza:
– Lige nu skal jeg mest af alt bare væk, og der er også nogle ting med Skat, banken osv. Men det er privat. Men jeg kan da fortælle dig, hvad jeg ikke skal lave mere! Jeg skal ikke længere give Martin Jensen ret i hans holdninger, fordi manden kan give mig alt gratis om natten. Ej heller skal jeg længere rose Anders Bøtters røde krøller. Jeg skal ikke længere lade som om, jeg kan lide Jeppe Nissen fra Live Nation. Det fint nok folkens, men SÅ flink er han fandme heller ikke! Mest af alt så, skal jeg slette Jacob Dinesen fra Devilution som ven på facebook og ikke svare på dumme spørgsmål fra bands klokken lort om natten. HOLD KÆFT JEG GLÆDER MIG!!

Vi ønsker Mirza al held og lykke fremover – og til jer andre: APRILSNAR!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier