Alice Cooper

The Sword på Lille Vega!

-

Som om der ikke allerede var nok arrangementer på lørdag den 29. august (vi skal nok nævne de andre ting i senere opslag!) Men amerikanske The Sword fortjener så sandelig lidt omtale forud for deres visit i det københavnske på lørdag. Og opvarmningen gør det jo ikke ringere: Der er tale om svenske Black Temple

Du kan høre The Sword og læse om billetpriser (som der er få tilbage af!) i vores koncertkalender.

INFO om 

The Sword imponerede alt og alle, da de for alvor brød lydmuren med albummene “Warp Riders” i 2010 og senere “Apocryphon” fra 2012. Nu er kvartetten fra Kentucky snart tilbage med nyt album og også en koncert i Lille VEGA den 29. august.

The Swords univers er både psykedelisk, tungt og stenet, mens trådene til klassisk heavy metal er tydelige og behandlet med stor respekt og detaljeorienteret skarphed.

The Sword udfører det, man kunne kalde for en stiløvelse, og det er de måske nogle af de bedste til indenfor genren i verden lige nu.

Nyt album på vej
Når The Sword til august besøger Lille VEGA, er det som et led i en længere international turné, som meget tyder på skal følge op på en kommende udgivelse fra amerikanerne.

Allerede sidste år annoncerede bandet, at man ville indspille en opfølger til det anmelderroste album Apocryphon fra 2012. Indspilningerne skulle efter sigende være påbegyndt i marts i år, og tager man et nærmere kig på bandets hjemmeside, tyder flere af billederne dog også på, at bandet er eller har været i studiet.

Et solidt tag i det danske publikum
Sidst The Sword gæstede Danmark var i 2013, hvor de både spillede på Roskilde Festival, men også i et udsolgt Lille VEGA på en kold januar-aften, hvor bandet gav en solid og fængende koncert.

Bandets unikke blanding af klassisk heavy metal og stoner-rock bliver ekstra interessant og medrivende, idet kvartetten, med sanger- og guitarist John ”J.D.” Cronise i front, formår at bringe et ekstremt catchy – nærmest poppet – udtryk i spil.

Derudover er de forskellige bandmedlemmer alle virtuose på deres respektive instrumenter, hvilket gør ethvert bekendtskab med The Sword til en stor og rendyrket musikalsk oplevelse.

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier