Alice Cooper

Vampyrerne fra Hollywood – snart i Horsens!

-

Det bliver en særegen aften i det jyske fængsel, nærmere bestemt Horsens, når All Time/Super gruppen Hollywood Vampires bliver kortvarige indsatte i det gamme statsfængsel/nu spillested på onsdag den 1. juni.

Ensemblet udgør Alice Cooper, skuespilleren Johnny Depp (der faktisk har en fortid som musiker) og Joe Perry (Aerosmith), der fandt sammen sidste år over en fælles kærlighed for det dersens rock'n'roll og smed en skive på gaden med hovedsageligt covernumre af alt fra Led Zeppelin, The Who og senere live med lidt Motörhead-indsprøjtning.

De opkaldte sig efter en drukklub fra 70'erne, der blandt andet talte Alice Cooper – som siden er blevet ædru. For at blive medlem af svirebrødre-logen, skulle man kunne være i stand til at drikke de andre medlemmer under bordet. Derfor kan det næppe undre nogen, at klubben også talte blandt andre Keith Moon og John Belushi.

Til at varme op for denne i forvejen forrygende cocktail er danske Blended Brew hidkalt. Navnet ringer måske ikke klokker hos alle, men drengene har allerede en fuldlængde bag sig, turnéer og USA og satus som rockstjerne i Makedonien(?)

Du kan stadig nå at sikre dig en billet HER.

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier