Alice Cooper

Wacken 2016-Fotoreportage

-

Udvalgte billeder fra Wacken Open Air 2016

Vi har samlet nogle af de bedske skud, vi forevigede under dette års Wacken-festival

Et billede siger angiveligt mere end tusinde ord, og forhåbentligt kan du både høre den gode musik, mærke mudderet under skoene og lugte lidt curry wurst i baggrunden, når du ser de her billeder, vores udsendte fotograf indkapslede i Tyskland i starten af august under W:O:A.

Vi har knyttet en lille kommentar til hvert enkelt billede.

God fornøjelse:

Alle billeder er af Denice Bjørndal/Bjørndal Photography

rsz_img_1683_editedVejret var mere skizofrent end end et par siamesiske tvillinger i en vaskemaskine. Derfor var det til sidst ikke et særsyn at se folk dækket i mudder efter et gevaldigt regnskyl efterfulgt af bagende solskin.

rsz_img_1857_edited
Et eksempel på den korte afstand fra band til publikum i den forstand, at ude på campingområdet opstod et spontant indslag, hvor tilfældige mennesker blev hyldet som rockstjerner.
Her har en gæv gut fået æren af at blive hyldet af “publikum”.

rsz_img_1674_edited
Fankulturen kan nærme sig ren idoldyrkelse, når det handler om Heavy Metal. Her bevist med Metal A Days udsendte reporter, der er lidt mere end gennemsnitlig glad for det amerikanske band DevilDriver.

rsz_img_1934_edited
Mangfoldigheden blandt de fremmødte spænder vidt hvert år, og man er aldrig for ung eller gammel til at rocke igennem \,,/

rsz_img_1960_edited

Når vejret i år som nævnt viste sig fra sin lidt mere våde side, måtte man bare prøve at få det bedste ud af situationen. To piger fornøjer sig her i mudderet til stor morskab for tilskuerne omkring dem.

rsz_img_2001_edited

Apropos dyrkelse af bands er et populært antræk den såkaldte “Battle Vest” med bandmærker på. Man kan næsten være sikker på, at ikke et eneste band her er valgt ved tilfældighed.

rsz_img_2010_editedWacken selv var også leveringsdygtig med underholdning i mudderet.

rsz_img_2026_edited

En mudder-udgave af “Find Holger”. Der er rent faktisk sko på billedet her. Kan du se dem?

rsz_img_2271_edited

Publikum lever sig ind i musikken med udseendet også.

rsz_img_2461_edited

Wacken Open Air lørdag aften, den sidste dag med musik. Twisted Sister leverer en kraftperformance på True Stage, der får samlet flere tusinde mennesker!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier