Alice Cooper

Den uforfalskede Rock’n’Roll

-

Junkyard Drive + Tainted Lady, High Voltage, 29. jan. 2016

Med så mange fornemme koncerttilbud en weekend, var det stadig den rendyrkede Rock’n’Roll på High Voltage, der tog sejren hjem.

Se, der skal lige lyde en hurtig ansvarsfraskrivelse herfra: Selvfølgelig kan man på ingenlunde måde sammenligne hverken ondsindet Black Metal eller hoverende Power Metal med drengene i henholdsvis Tainted Lady og Junkyard Drive.

De er hverken på niveau eller samme erfaring som de andre bands, der hærgede Danmark denne weekend, hvor Behemoth samtidig flænsede Amager Bio fra hinanden, og Manowar lagde Jylland ned med deres testoteron-pumpende mædl om søndagen.

Alligevel er der i denne anmelders optik bred enighed med sig selv om, at de her to bands var den ægte rene vare, man skulle opleve, hvis man ville fornemme, hvad kaliber den rendyrkede musiske oplevelse går ud på. Det værende scenetække, nærvær og indlevelse.

Det bedste bevis er endegyldigt, at jeg ikke har éneste (forståelig) note på min sædvanlige medbragte notesblok. Jeg har blot monumentale musiske, medrivende minder i min mentale huskeblok.

Jeg forlangte mere publikumsindlevelse under Tainted Ladys hardrockende leverance, der gav mig konnotationer til Aerosmith med samme herlige antics, som kun nu hedengangne Mötley Crüe kan gøre det. Jeg ærgrede mig over, at folk ikke var i samme ekstatse som jeg, da Junkyard Drive  betrådte scenen og gav bemeldte scenebrædder endnu en historie at dele med savværket i fremtiden i deres favnfuldendte Hard Rock.

Jeg beklager endvidere, kære drenge, da dette bliver mere en reportage om en stemning, end en egentlig anmeldelse, men det skal udelukkende ses som en cadeau til jer, at I begge bands kan leverende sådan et højoktan show, at jeg glemmer, jeg skal “arbejde”, men rent faktisk går derfra med et kærkomment minde, at jeg IKKE kan vente til næste gang, I hærgrer DK igen.

Tak, gutter! Gør det igen snart ,,/

(Foto: Philip B. Hansen)

ANTAL STJERNER

Junkyard Drive

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Junkyard Drive + Tainted Lady, High Voltage, 29. jan. 2016 Med så mange fornemme koncerttilbud en weekend, var det stadig den rendyrkede Rock'n'Roll på High Voltage, der tog sejren hjem. Se, der skal lige lyde en hurtig ansvarsfraskrivelse herfra: Selvfølgelig kan man på ingenlunde måde sammenligne...Den uforfalskede Rock'n'Roll