Alice Cooper

All hail Halestorm

-

Anmeldelse af Halestorm, Hades, Copenhell, 15.06.2023.

Her har vi et band, som ikke behøver at snakke så meget om women empowerment, for de demonstrerer det bare…

Fotos af Anders Groos Mikkelsen.

Lad mig sige med det samme: Elizabeth “Lzzy” Hale er fucking badass. Hun starter koncerten ud med at demonstrere sin vilde vokal. Hale bevæger sig rundt på scenen med overskud til at synge og have guitaren med på slæb. Hun har kontakt med publikum, imens hun synger, og sørger med jævne mellemrum for at holde gejsten oppe og stemningen i top. Hun fylder scenen med sin personlighed og er underholdende at se på.

Pladsen omkring Hades er godt fyldt ud, og publikum synger med på teksterne, hvilket kan høres, når de får plads i musikken til at synge. Flere gange får Hales stemme plads til at brilliere, men der bliver også plads til en længere trommesolo. Det er heldigvis ret underholdende, da trommeslageren – som forøvrigt er Lzzy’s bror – Arejay Hale kaster med stikkerne i luften og til slut hiver et par kæmpe stikker frem, som han spiller med.

Jeg er godt underholdt under hele koncerten, og de slutter af med sangen “The Steeple”, hvor Hale synger “This is my church, and you are my people”, og det synes jeg faktisk beskriver meget godt, hvordan det føles at være på Copenhell.

Se resten af billederne fra Anders Groos Mikkelsen herunder:

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

ANTAL STJERNER

Halestorm

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Halestorm, Hades, Copenhell, 15.06.2023. Her har vi et band, som ikke behøver at snakke så meget om women empowerment, for de demonstrerer det bare… Fotos af Anders Groos Mikkelsen. Lad mig sige med det samme: Elizabeth “Lzzy” Hale er fucking badass. Hun starter koncerten ud...All hail Halestorm