Alice Cooper

Def Leppard bed fra sig

-

Anmeldelse af Def Leppard. Helviti – Copenhell. Onsdag d. 14. juni 2023.

 

Def Leppard beviste hvad det kræver at spille på Helviti: Musikalsk talent.

Fotograf: Tommy Skøtt.

Mandag aften så jeg Scorpions i Royal Arena; en positiv overraskelse efter Copenhell 2016 og 2019. De havde samme energi – selv Leppards en-armede trommeslager Rick Allen, fyrede den af som om han stadig havde to arme.

Nostalgien kan ikke benægtes – det kan talent heller ikke, ej heller selvom de er blevet gamle. Man behøver nemlig ikke baggrundsdansere, kæmpe oppustelige dukker og andre gimmicks, når musikken taler for sig selv.

Desværre blev det også lidt for sukkersødt med “This Guitar” og “When Love and Hate Collide” – det blev for corny med føle-bamser. Men “Rocket” rettede op på skuden og genoplivede publikum fra deres powernap.

Overordnet set var det en god koncert, hvor lyden var forbedret, men stadig ikke perfekt. Men det var både gamle og unge fans ligeglad med – de festede i hvert fald alle sammen, som om de stadig var 20.

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Def Leppard

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Def Leppard. Helviti - Copenhell. Onsdag d. 14. juni 2023.   Def Leppard beviste hvad det kræver at spille på Helviti: Musikalsk talent. Fotograf: Tommy Skøtt. Mandag aften så jeg Scorpions i Royal Arena; en positiv overraskelse efter Copenhell 2016 og 2019. De havde samme energi...Def Leppard bed fra sig