Alice Cooper

En fin dag

-

Anmeldelse af Forever Still. Pandæmonium – Copenhell. Lørdag d. 17. juni 2023.

Forever Still spillede en fin koncert, det var mere publikum der var “udfordringen”…

 

Fotograf: Tommy Skøtt.

Publikum kan gøre alverden til forskel for en koncert, som jeg oplevede i går til Three Days Grace, hvor folket reddede bandet. Til sammenligning var publikums fremmøde til Forever Still var sparsomt og afmålt. Det blev dog bedre jo længere tid der gik, men noget bemærkelsesværdig oplevelse blev det aldrig, desværre.

Forsangeren, Maja Shining, spillede også en række instrumenter; keyboards, tromme og theremin/æterofon, og smalltalkede undervejs, hun var vist nervøs, men også rørt. Hun havde også humor, hvilket reddede dem også, f.eks. sagde hun at hun ikke behøvede at sige hvad de hedder pga. deres bagtæppe afslørede det.

Udover de spillede deres egne hits “Awake The Fire”, “Rewind” og “Breathe In Colours”, fik vi også et cover af Lou Reeds “A Perfect Day”. Deres pladeselskab, Nuclear Blast Records, ville have at de skulle lave et cover af et 80’er hit, måske Abba, men Forever Still valgte altså at lave deres helt egen version af førnævnte. Det var en rigtig fin udgave – ikke perfekt, men absolut godkendt.

Før sidste sang sagde Maja, hellere gå sulte hjem end mætte, og det kan man næsten kun være enig i, selvom jeg gerne ville have en bid brød mere.

Se hele det fine galleri af Tommy Skøtt herunder:

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Forever Still

Del denne artikel

Seneste artikler

Fotoreportage: Crypta

Fotoreportage: Idaslet

Body Count in da house!

Som i gamle dage

Populære kategorier

Anmeldelse af Forever Still. Pandæmonium - Copenhell. Lørdag d. 17. juni 2023. Forever Still spillede en fin koncert, det var mere publikum der var "udfordringen"...   Fotograf: Tommy Skøtt. Publikum kan gøre alverden til forskel for en koncert, som jeg oplevede i går til Three Days Grace, hvor...En fin dag