Alice Cooper

Fortabt til Kellermensch 

-

Anmeldelse af Kellermensch. Hades – Copenhell. Lørdag d. 17. juni 2023.

Mørkt, melankolsk, magisk og alt andet end middelmådigt.

Fotograf: Tommy Skøtt.

Esbjerg-postnummeret  “6705” blev for en kort bemærkning også Refshaleøens.

Kellermenschs forrige album, Goliath, 2017, har jeg det lidt ambivalent med, fordi den hørte jeg meget i en svær periode, så når jeg hører de sange, bliver jeg taget lidt tilbage til den tid. Jamen, var det en dårlig koncert? Nej, slet ikke, det var fantastisk! 

Sebastian Wolff og Christian Sindermanns stemmer indgyder håb, og det var der vist mange der syntes blandt publikum. Koncerten var intens, både når man kiggede på bandet og lyttede til sangene. “I’m not like everybody else” sang hele Hades. Jeg er unik – ligesom dig. 

“Lost At Sea”, “Bad Sign” og “Mediocre Man” var angstprovokerende rørende. Sikke en værdig afslut på årets Copenhell! Kellermensch havde én mission natten til søndag, og den løste de til topkarakter. Kellermensch var og er lige det jeg havde brug for, og jeg gætter på at resten af crowden havde samme samme behov. Sådan virkede deres reaktioner nemlig også både under og efter koncerten. 

I forhold til deres koncert på Hades i 2018, var denne om muligt endnu bedre, fordi det var mørkere, mere melankolsk og mere magisk. Tak for det.

Se hele galleriet af Tommy Skøtt her bagefter:

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Kellermensch

Del denne artikel

Seneste artikler

Here’s Brucey!

Død ved kølle!

Starring at the mosh

Fotoreportage: Dvne

Populære kategorier

Anmeldelse af Kellermensch. Hades - Copenhell. Lørdag d. 17. juni 2023. Mørkt, melankolsk, magisk og alt andet end middelmådigt. Fotograf: Tommy Skøtt. Esbjerg-postnummeret  “6705” blev for en kort bemærkning også Refshaleøens. Kellermenschs forrige album, Goliath, 2017, har jeg det lidt ambivalent med, fordi den hørte jeg meget i...Fortabt til Kellermensch