Alice Cooper

Undervældende Angra

-

Anmeldelse af Angra, Helvítí, Copenhell, 16.06.2023

Copenhell-folket har lidt svært ved at komme op i gear til brasillianske Angra.

Fotos af Tommy Skøtt

Der er halvtomt på pladsen ved Helviti på denne voldsomt varme eftermiddag. Der er fyldt op i pitten og lige omkring, og ellers er folk er spredt lidt ud over bakken i mere eller mindre liggende positioner. Det er det erfarne power metal band, Angra, der står på programmet.

Det starter skidt ud med dårlig lyd. Vokalen er underligt uklar, muligvis pga den voldsomme reverb, der er sat på? Bassen er for høj (ja, I said it), dog går guitaren fint igennem. Lyden bliver bedre som koncerten skrider frem, men bliver aldrig helt god.

Det føles lidt som om, at vi er ude i samme problem som i går aftes til Meshuggah. Folk er simpelthen bare sløve. Måske er det varmen? Måske fordi vi er på tredje dag? Men jeg har jo også lige set det store fremmøde og engagement ved Stegelmann koncerten…

Bandet gør det faktisk okay. De kan deres kram, og forsanger Fabio Lione gør sit bedste for at aktivere publikum med bl.a. call and response, og han er professionel nok til ikke at lade sig slå ud og fortsætte med at prøve. Han bevæger sig rundt op scenen og spiller luftguitar. Energien når dog kun ud til omkring halvdelen af pitten. Måske havde de passet bedre til Hades i stedet?

Se resten af billederne taget af Tommy Skøtt herunder:

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

ANTAL STJERNER

Angra

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Angra, Helvítí, Copenhell, 16.06.2023 Copenhell-folket har lidt svært ved at komme op i gear til brasillianske Angra. Fotos af Tommy Skøtt Der er halvtomt på pladsen ved Helviti på denne voldsomt varme eftermiddag. Der er fyldt op i pitten og lige omkring, og ellers er...Undervældende Angra