Alice Cooper

MAD-koncertgænger: Rasmus Brohauge

-

I 2022 udgav Deadflesh The Fifth Assault, men de er allerede nu i gang med nye “Flesh-tracks”. Derfor har vi spurgt guitarist, Rasmus, om hans “koncertgængeri”.

 

Foto: Privat.

Hvorfor tager du til koncerter?

“Jamen, jeg tager umiddelbart til koncerter for at opleve de kunstnere, som har inspireret mig til selv at blive metalmusiker. Både det og så den fede stemning, man oplever, at bands kan skabe mellem dem og publikum.”

 

Hvilken koncert har været den fedeste for dig?

“Den fedeste koncert, jeg har oplevet, eller husker bedst, var nok Bloodbath 2015 på Copenhell. Jeg stod helt oppe ved hegnet og blev slynget rundt i takt til musikken, mens folk circlepittede bag mig. Det var en mindeværdig koncert, som resulterede i en vens forstuvet fod, da han kastede sig efter en trommestik. Det glemmer jeg aldrig.”

 

Hvilken koncert var så den værste?

“Den værste koncert var et band, der varmede op for Memoriam. Meget malplaceret og kedeligt, og så spillede det ikke ret godt for dem den dag. Deres covernummer var også det eneste, der aktiverede publikum en smule. Det var godt, at Memoriam leverede et solidt show efterfølgende, ellers havde det været en aften, jeg næppe ville huske.”

 

Er der et band, som virkelig har fanget din opmærksomhed (for nylig)?

“Jeg er for tiden blevet fanget af de gamle drenge fra Decapitated og Deicide. Det er sgu godt at lytte til noget gammelt og bemærke ting, man hidtil ikke har lagt mærke til før.”

 

Hvad er den bedste festival i Danmark?

“Den bedste festival i Danmark, som jeg har oplevet, har været Tornvang Open Air. Sindssygt fedt projekt, livlige og glade festivalgængere og generelt en god stemning med hyggelige, snakkesalige folk.”

 

Hvilket år var Copenhell bedst ifølge dig?

“Tror sgu det var 2015. Husker det som året, hvor jeg var mest begejstret, glad… Nå, ja, og fuld.”

 

Hvad er dit all time favorite band eller subgenre?

“Bloodbath går jeg aldrig fra. Deres tre første skiver og deres to EPer er blandt det fedeste og mest inspirerende metal, jeg har hørt.”

 

Spiller du selv i et band?

“Ja, jeg spiller i Deadflesh. Vi spiller en god omgang old school death metal, hvor vores seneste album, The Fifth Assault, har mig med som lead guitarist.”

 

Har du nogle musik-relaterede tatoveringer?

“Nej, desværre. Ville gerne have haft, da jeg var yngre, men nu føler jeg lidt, at det er langt nede på ranglisten.”

 

Hvor kan vi finde dig til den næste koncert?

“Det er et godt spørgsmål. Jeg foretrækker selv at stå på scenen, men det sker nok næste gang, et af mine favoritbands kigger forbi Danmark. (Aeon, Obscura m.fl.)”

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier