Alice Cooper

MAD-koncertgænger: Stine Omega

-

D. 18. november var Stine Omega vært ved Den Hårde Tone, hvor hun og hendes podcast, Omegalisten, vandt prisen for årets metalmedie. Derfor har vi snakket med hende.

Foto: 24syv.

Hvorfor tager du til koncerter? 

“Fordi det er et fristed for mig hvor man virkelig kan få musikken at mærke, helt ind i marven. Det er det sted hvor musikken bliver ægte og hvor den man mærkes på godt og ondt.”

 

Hvilken koncert har været den fedeste for dig? 

“Jeg har mange, men SLEEP i Den Grå Hal 2018, er en af de koncerter som har sat sig rigtig meget.”

 

Hvilken koncert var så den værste? 

“Av, det er nok alle de gange jeg har set The Black Angels – Det er et af mine favorit bands, men de skuffer hver evig eneste gang de har spillet live. Nogle bands er bare ikke gode live.”

 

Er der et band, som virkelig har fanget din opmærksomhed (for nylig)? 

“Jeg er blevet helt vild med det australske band Bouddica – intens og fuld smadder HXC (hardcore) og med seje guitarsoloer – whats not to like!”

 

Hvad er den bedste festival i Danmark?  

“Det er 50% A Colossal Weekend & 50% COPENHELL ;)” Disclaimer: Stine er ansat som content- og SoMe koordinator hos Copenhell.

 

Hvilket år var Copenhell bedst ifølge dig?

“Helt klart var 2023 af personlige årsager helt speciel. Jeg var konferencier og fik lov til at opleve festivalen på en helt ny måde. At være en del af hele maskineriet både foran og bag scenerne var virkelig magisk.”

 

Hvad er dit all time favorite band eller subgenre? 

“Jeg vender altid tilbage til et sted mellem punk/HXC og stoner, jeg har aldrig kunne dedikere mig til en bestemt genre. Min musiksmag er bred og jeg lytter til alle genrer, så længe jeg kan mærke at musikken har en nerve. Jeg er vokset op med “hård musik”, mine tidligste barndomsminder er, at jeg leger med Barbie til Pantera den ene dag, og er med til punkkoncerter den anden dag.”

 

Spiller du selv i et band? 

“Ikke mere. Jeg havde det klassiske ungdomsskole-band som teenager – vi hed Brackish og spillede Kittie-covers, udover det har jeg også sunget i punkband med min far, da jeg var yngre.”

 

Har du nogle musik-relaterede tatoveringer? 

“Yes, jeg har et par stykker: Einstürzende Neubauten-logo, portræt af Orville Peck og et PJ Harvey-citat”

 

Hvor kan vi finde dig til den næste koncert? 

“Jeg glæder mig vildt meget til at starte 2024 op med Durance Of Hate i Basement (d. 16. februar, red.), Powerplant på Råhuset (d. 14. februar, red.), Indisciplinarian Fest (i Pumpehuset, d. 20. Januar, red.) samt Cattle Decapitation i Pumpehuset (d. 26. marts, red.)”

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier