Alice Cooper

MAD-koncertgænger: Terkel Møhl

-

I år har Magtens Korridorers debut, Bagsiden af Medaljen, 25-årsjubilæum, og d. 29. og 30. december spiller de i Vega. Derfor har vi snakket med deres bassist, Terkel Møhl, i voxpoppen.

 

Foto: Anders Groos Mikkelsen.

Terkel Møhl indledte med at sige: “Efter bedste evne har jeg forsøgt at svare ærligt og må finde mig i, at mine svar ikke nødvendigvis scorer toppoint hos metalfans. Men ærlighed er godt, og energien, vreden og mørket i metalscenen rammer meget ofte ærligt plet, så derfor følgende:”

 

Hvorfor tager du til koncerter?

“Jeg tager til koncerter, fordi den musik, forskellige bands får produceret i studiet, aldrig udfolder den samme energi, de samme øjeblikke, som det, der slippes løs live mellem et band og dets publikum. Det er live, musikken forløses i mine ører.” 

 

Hvilken koncert har været den fedeste for dig?

“Der er for mange fede koncerter, der har været de fedeste for mig. Tak.”

 

Hvilken koncert var så den værste?

“Den værste koncert var den, hvor jeg blev nødt til at gå, fordi den føltes som spild af tid. Men skal jeg nævne en, var det, da jeg så Bob Dylan i Paris. Bob gad ikke. Bob var ligeglad. Hans musik var ligegyldig. Jeg så ham senere på Roskilde mindst ti år efter, og der var Bob perfekt.” 

 

Er der et band/artist, som virkelig har fanget din opmærksomhed (for nylig)?

“Ja. Rap og mig har aldrig rigtigt kunne forenes. Men for nyligt er mine ører blevet åbnet for svenske Diki Alem, Denzel Curry, Kendrick Lamar og helt uforlignelige Green Tea Peng”

 

Hvad er den bedste festival i Danmark?

“Jeg er meget glad for de danske festivaler. Der er som oftest et godt udbud af genrer, både danske og udenlandske bands, up – and coming. Og så er det hele båret af en masse dygtige frivillige fra lokalforeninger. En festival er mere end blot musik, fadøl og fest – det er også en begivenhed, der knytter de små samfund sammen og skaber bro mellem storby og land. Når det er sagt, vil jeg gerne anbefale den internationale WOMAD-festival, hvis man er mere nysgerrig efter at vide, hvad der rører sig ude i verden.” 

 

Hvilket år var Copenhell bedst ifølge dig?

“Jeg har desværre ikke haft glæde af Copenhell, men jeg vil om muligt komme næste år. Det er en unik dansk festival, og jeg har kun hørt fra folk, der har haft rigtigt gode oplevelser på festivalen. Og så glæder det mig, at den er blevet så stor en succes. Respekt til Copenhell!!!”

 

Hvad er dit all time favorite band eller subgenre?

“Jeg sværger ikke troskab til nogen bestemt genre eller noget band, men er taknemlig for de magiske øjeblikke, hvor noget musik rammer en i hjertekulen/kønsdelene. Talking Heads var et band, jeg dyrkede som teenager på en teenageagtig måde. Men det er ved at være længe siden.” 

 

Spiller du selv i et eller flere bands?

“Jeg spiller bas i Magtens Korridorer og synger, spiller guitar og kontrabas i INFIRMERIET, mit sideprojekt. Også det bliver stort.”

 

Har du nogle musik-relaterede tatoveringer?

“Jeg har masser af musiktatoveringer, men de steder, de sidder, tåler ikke dagens lys.” 

 

Hvor kan vi finde dig til den næste koncert?

“Næste koncert med Magtens Korridorer er i VEGA, men ellers glæder jeg mig enormt til at høre PJ Harvey, når hun kommer til landet igen.”

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier