Alice Cooper

Guns N’ Roses – opsætning af scenen

-

Fotoreportage: Guns N’ Roses gør klar. Dyrskuepladsen, Odense. 05. juni 2018.

 

Det er ikke hver dag, et så stort orkester som Guns N’ Roses kommer til byen, så Metal A Day var med, da de satte scenen og udstyret op ved Dyrskuepladsen i Odense forud for deres koncert dagen efter.

 

Vores udsendte fotograf, Lasse Millek, fik foretræde ved opsætning af scenen, produktionen og alle de andre fornødenheder, der skal medbringes og generelt sørges for, når et af verdens største rockbands kigger forbi.

Lasse har taget følgende billeder og vedhæftet en beskrivelse til billederne med uddybende information om det gigantiske omfang, der kræves for at lave en koncert af en størrelse, som Guns N’ Roses fordrer.

Tjek billederne ud herunder – og glæd dig, til når Guns N’ Roses optræder på Dyrskuepladsen i Odense, onsdag den 06. juni 2018, hvor selvsamme Lasse skyder billeder af koncerten og giver os kommentarer med fra aftenen.

 

Opsætning af scenen er så godt som færdig. De sidste detaljer er ved at komme på plads, og teknikken prøves af, som det tydeligt ses på de tre storskærme herover.

 

En stor koncert kræver stort lysshow. Her ses fire ud af mange følgespots rundt omkring på pladsen.

 

 Her er Hans Thomsen, som er direktør for Live Culture, der er med til at arrangere koncerten med Guns N’ Roses.

 

Her fortæller Nicolai Hoved fra Live Nation alt om, hvad det kræver at opsætte den lille by, der vitterligt bliver skabt under hvert event med Wi-fi over hele pladsen – og sågar et fitness-center.

Under de syv dage, det tager at sætte op og rive det hele ned, opholder der sig minimum 150 mennesker på pladsen.

Scenen tager fire dage at sætte op og en dag at rive ned igen.
Touren har to scener, der skiftevis sætter op og rives ned, sådan så scenen, der blev spillet på i Berlin i går (4. maj 2018) er kørt videre til England, alt imens de spiller på denne scene i Odense, som efterfølgende kører videre til Tyskland.

 

Et stort show kræver store maskiner.

 

De sidste foranstaltninger er ved at komme på plads foran scenen. Det kræver 150 mennesker at sætte scenen op og tage den ned igen.

 

 

Mange dages tørt vejr har resulteret i, at der venter publikum en støvet oplevelse, når de omkring 38.000 publikum onsdag den 06. juni 2018 indtager Dyrskuepladsen i Odense.

 

Allerede dagen før koncerten starter lydprøverne, hvor det her er blevet guitarens tur, så lyden kan blive helt perfekt til det store brag af en koncert.

 

 

 38.000 tørstige mennesker kræver sin variation af drikkevarer.

 

Omkring 600 mennesker står klar til at modtage de mange sultne og tørstige mennesker under den tre timer lange koncert + opvarmning.
Det forventes, at der bliver langet 50.000 liter fadøl over disken, samt at der bliver sat tænder i omkring 10.000 ribenstegssandwiches.

 

Sådan ser det så ud midt fra pladsen, der onsdag vil være sort af mennesker, og vi ser forventningsfulde frem til årets største rockkoncert i det fynske!

Share this article

Recent posts

Mere ligegyldighed end håbløshed

Anmeldelse af: My Dying Bride - Macabre Cabaret. Udgivet 20. november 2020 via Nuclear Blast. Kun 8 måneder efter deres sidste plade er My Dying...

En omfavnelse af håbløshed

Anmeldelse af: Mitochondrial Sun – Sju Pulsarer. Udkommer 13. november 2020. All Noir. FREDAG DEN 13. ER KENDT SOM UHYGGENS DAG, HVOR UHELDET, ELLER ULYKKEN...

Djentlemen bringer liv

Anmeldelse af: Periphery - Live in London. Udgives 13. november 2020 via Century Media Records. Denne anmelder har været lidt ude, hvor han ikke kunne...

Død, pest og præst, men hvor er dynamikken?

Anmeldelse af: Plaguemace – Primal Priest. Udgives 6. november 2020. Selvudgivelse. UD AF DEN HORSENSIANSKE KLOAK ER KRAVLET EN HÅNDFULD PESTBEFÆNGTE ROTTER, DER HAR SLÅET...

Jesper Binzer redder farrocken

Anmeldelse af: Jesper Binzer - Save Your Soul. Release 6. november 2020 via Warner Music. Man kan godt tage Jesper Binzer ud af D-A-D, men...

Popular categories