Alice Cooper

Barmhjertig morgenvækning i rockens tegn

-

  • Tainted Lady
3.5

Anmeldelse af: Tainted Lady, Copenhell, København d 22. juni 2018

med “tak rock”-prisen i ryggen, gik tainted lady på scenen, med små tekniske problemer

“Tak Rock”-prisen giver adgang til en plads på Copenhell. En plads kl. 12:30 fredag formiddag på Pandeæmonium-scenen. Ikke mange var dukket op på dette tidspunkt af dagen, som nogle på Copenhell nok ville kalde tidlig morgen. Så det var noget af en opgave Tainted Lady var blevet stillet, når de fleste lå med tredjedags-tømmermænd i deres lune telt.

Bandet startede med at spille “Song of Reckoning”. Et nummer med så fængende melodi at man kan gå og have den på hovedet resten af dagen. “Det er en fucking fornøjelse at være her idag – en fucking ære!” udbryder forsanger Michael Catton, imens hans smil bredte sig over hele femøren. Hele bandet lagde ikke skjul på deres glæde og det kunne man mærke nede blandt publikum.

I selskab med Tainted Lady, så er Rock musik i live og endda i bedste velgående. Bandet havde tid til at lufte et par nye sange bl.a. “7 billion souls” og et andet nummer, hvor jeg gætter på titlen endnu ikke er helt på plads. Men jeg kan allerede nu sige, at hvis det er det vi har i vente, fra dette danske band, så er der en solid rock plade på vej fra disse Kolding-drenge.

Fra tid til anden måtte bandet desværre, døje med noget høj knitrende støj fra højtalerne. Det gik ind og ødelagde det musikalske lydbillede et par gange. Men bandet håndterede de udefrakommende problemer professionelt og lod sig ikke yderligere påvirke af problemet.

En dejlig måde at skyde fredagen igang på!

Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj

 

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier