Alice Cooper

Et album fuld af overraskelser!

-

Cold Night For Alligators “Course Of Events”

Et veludført debut album fra Cold Night For Alligators, de drenge har fundet deres plads i metallens verden og beviser det med albummet Course Of Events!

Cold Night For Alligators (CNFA) har, selvom de først udgiver album nu, været i gamet længe. De har tidligere været rundt omkring i det gode gamle Danmark for at spille, men også helt ude i Indien, samt Tyskland, Norge, UK osv. Ja, CNFA er i den grad et tour band!

Som jeg har skrevet i titlen af denne anmeldelse, så er det et album fuld af overraskelser. Det starter hårdt ud med nummeret “Considering Catastrophy”, som meget hurtigt beskriver hvor CNFA bevæger sig hen af musikalsk. Vi har her med progressiv dødsmetal at gøre her, men ikke nok med det, så er dette album virkelig rytmisk, og teknisk veludført!

CNFA har tidligere haft en anden forsanger i bandet, men han er nu skiftet ud med Johan, som efter min mening virkelig har sat sit præg på musikken i bandet! Johan formår at skrige det ene sekund, og i det andet synger han renere end en nyvasket barnerøv! Det lyder fandme godt sammen med resten af bandet!

Der var et nummer der virkelig tog benene væk under mig, det var “Querencia”, hold nu kæft hvor er det fantastisk udført! Vi har med et nummer på lige knapt 10 minutter at gøre, og man sidder tilbage og ønsker at det kunne vare 10 minutter længere! Det er et nummer som har alt hvad hjertet kan begære, der er stille symfonier, der er leget lidt med tekniske lyde og der er stykker hvor Roar og Kristoffer virkelig viser deres værd på guitaren, som de generelt gør på dette album, mine horn er i luften for jeres trylleri på guitaren!

Jeg ved ikke hvad der er med det nummer her, men der er undervejs i det melodier som får mig til at tænke på tegnefilm, og andre gange føler du, at du svæver over skyerne i København på en lækker sommeraften…

Der går så ikke længe før man bliver ramt af et fly, fløjet af Roar og Kristoffer, der headbanger med højre hånd i luften der viser horn og venstre hånd der slår gnister på guitaren, Johan står på næsen af flyet og skriger dig lige ned i ansigtet, alt imens flyet ryster af den tunge bass og trommer fra Jack og Christian!

Jeg synes helt klart i skal have en kæmpe hånd herfra, og horns in the air for et virkelig godt udført debut album som gør at jeg helt sikkert dukker op til jeres koncerter for at mærke den energi i ligger i musikken!

Raise your horns and STAY MAD!!

Release dagen for albummet er d. 11 januar 2016

ANTAL STJERNER

Cold Night For Alligators - Course Of Events

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Cold Night For Alligators “Course Of Events” Et veludført debut album fra Cold Night For Alligators, de drenge har fundet deres plads i metallens verden og beviser det med albummet Course Of Events! Cold Night For Alligators (CNFA) har, selvom de først udgiver album nu, været...Et album fuld af overraskelser!