Alice Cooper

Gennemsnitlig religionshistorie

-

Anmeldelse: Bad Religion. Helviti, Copenhell. 17. juni 2022.

Det var en lidt triviel religionsoplevelse med den dårlige religion om eftermiddagen på tredjedagen af Copenhell, men de red den hjem på rutinen.

 

Foto: Anders Gross Mikkelsen

 

Så skulle folket varmes op på den tredje dag (andendagen, hvis man ikke regner opvarmningen med), men folket var vist lidt medtaget efter gårsdagens strabadser, at det blev derefter.

Det var ellers ikke fordi, at de aldrende punkrockere ikke havde de gode sange med sig “Los Angeles is Burning”, “This is just a Punk Rock Song” med flere, men det var kun de mest dedikerede, som der gav den gevaldigt gas på de forreste rækker, og de skulle da så sandelig også vækkes op.

Det instrumentale var der dog ikke noget at klandre dem for – hvis det ikke lige var fordi, at de manglede en del liveenergi.

“Har I også været tidligt oppe?” blev der spurgt fra for sanger, Greg Grafifn, og måske var de vågnet fra plejehjemmet, mens vi andre var vågnet fra tømmermændene, men til slut vågnede folket da lidt mere op udover den slumrende zombietilstand, og jeg tog da mig selv i at synge med på flere af numrene; men det var det sådan set også let at gøre med de simple sange.

 

Se flere billeder fra koncerten af Anders Gross Mikkelsen:

 

ANTAL STJERNER

Bad Religion

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse: Bad Religion. Helviti, Copenhell. 17. juni 2022. Det var en lidt triviel religionsoplevelse med den dårlige religion om eftermiddagen på tredjedagen af Copenhell, men de red den hjem på rutinen.   Foto: Anders Gross Mikkelsen   Så skulle folket varmes op på den tredje dag (andendagen, hvis man...Gennemsnitlig religionshistorie