Alice Cooper

Hattrick blev til fadøls-fest

-

  • Tremonti
4

Anmeldelse af: Tremonti. Copenhell, København 2018

Mark Tremonti, fra bandet tremonti og alter bridge, kunne fejre hattrick på dette års copenhell

Mark Tremonti. Tidligere guitarist i Creed. Nu kørende med sit eget band Tremonti og som guitarist i Alter Bridge, spillede på dette års Copenhell for tredje gang. Det er ikke så mærkeligt, for manden har fat i den lange ende, hvad angår velskrevet metal numre.

Da han træder på scenen blev publikum vækket fra gårsdagens fuldskaber. Hans udstråling var fantastisk og han fik publikum aktivt med, i form af klapsalver og mosh-pit. Bandet gjorde det godt ved hans side og formåede at leve op til hans karismatiske fremførelse. Tremonti’s tunge og hurtige riffs, faldte i god jord hos publikum, bl.a. “Flying Monkeys” som startede massiv headbanging. De nye numre fra bandets seneste udgivelse “A Dying Machine” faldte i god jord med resten af bandets katalog.

Under koncerten virkede det dog mest til at publikum havde haft en hård dag igår, og folk som ikke var med på warm-up dagen, skulle have deres rustne lemmer varmet op. Tremonti blev en fadøls-fest, hvor de fleste fik slukket tørsten.

Det ændrede dog ikke på at Tremonti havde en skarp levering på scenen. Bandet var veloplagte og når man stod på Copenhell’s scene for tredje gang, ja så var der ikke mange fejl at spore hos bandet. Sidste nummer “Wish You Well” cementerede Tremonti’s lidenskab for at spille live. Mark Tremonti opfordrede til en Mosh-pit og bandet lukkede selv-sikkert deres show.

 

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier