Alice Cooper

Kærkomment gensyn

-

  • Deftones
4

Anmeldelse af: Deftones. Copenhell, København. 22. juni 2018

Efter otte års fravær på Copenhell var et glædens gensyn på mange fronter atter at opleve Deftones på Refshaleøen.

Var du med? Dengang i 2010 under silende regnvejr med mig og rundt regnet 5.999 andre (plus, minus), der oplevede Deftones?

Det var mere eller mindre den udslagsgivende årsag til, at jeg besøgte festivalen til urpremieren, og dengang blev jeg ikke skuffet, så det forventelige spørgsmål var selvfølgelig, om amerikanerne kunne indfrie min cirka otte års opbyggede forventning foran mange andre fremmødte?

Det kunne de! Selvom lyden var alt for vrængende i starten, og bandet lagde ud med et start-kiks, så blev der rettet ind på alle tangenter, der gjorde, at alle sange mod slutningen af koncerten sat perfekt i skabet!

Indtil da var det mere de langsommere sange som “Change (In the House of Flies)” og “Digital Bath”, der ramte bedst med lyden, men som nævnt var vi efter midten af koncerten ude i, at kun nummeret “Rocket Skates” ramte ved siden af, fordi bandet insisterede på at spille sangen aaalt for hurtigt til, hvad den kunne holde til.

Men ellers var det en kærkommen hit-parade, der levede op til mine og – vist nok – mange andre fremmødte menneskers forventninger.

Lad der ikke gå otte år, før vi ses igen på Copenhell, Deftones!

Fotograf Guillaume Blanjean tog heldigvis nogle billeder, som du kan se her:

Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj
Foto: Guillaume Blj

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier