Alice Cooper

Knald eller fald

-

  • Five Finger Death Punch
4

Anmeldese af: Five Finger Death Punch, Copehell, Helvìti, 23. juni 2017

Five Finger Death Punch var et af de helt store samtale-emner på dette års Copenhell. Hvad kunne vi se frem til uden Ivan Moody i front?

Five Finger Death Punchs brud med Ivan Moody var et stort samtaleemne på dette års Copenhell. Tilbage i April under et show i Holland annoncerede Ivan Moody direkte på scenen at: “Dette ville blive mit sidste show med Five Finger Death Punch”. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at manden kæmper med et stort alkohol- og stofmisbrug, og derfor kunne man ikke vide, hvor meget seriøsitet man skulle lægge i ordene. Ville han være med bandet på scenen til Copenhell eller ej?

Det skulle vise sig, at det var han ikke.

Det var derfor et kæmpe knald eller fald-øjeblik, da bandets midlertidige erstatning, Tommy Vext, trådte på scenen med bandet. Enten ville det blive rigtig god oplevelse eller virkelig skidt inden for få sekunder. Hans stemme og karisma ville nemlig hurtigt kunne afgøre denne sag.

Vi får de første numre “Lift Me Up” og “Never Enough”. Bedømmelsen af Tommy Vext? POSITIV! Hans stemme ligger utroligt tæt på Ivans’, og det er tydeligt at høre, at Tommy er teknisk bedre til at growle de rå vokaler. Tommy falder godt i spænd med de andre i bandet. God udstråling, og han tager sig godt af publikum.

Five Finger Death Punch er et fremragende liveband. De har de hårde numre lige fra “Burn MF” til de stille og mere melodiøse stykker, som da vi får en akustisk version af “Wrong Side of Heaven”. Guitarist Jason Hook sørger eminent for de strenge-vridende guitarsoli gennem koncerten.

Alt i alt så skuffede Five Finger Death Punch på ingen måde med deres midlertidige erstatning Tommy Vext. Han gjorde en sublim figur ved mikrofonstativet, og bandet så også ud til at være glade for at have ham ombord på skuden. Jeg tager hatten af for, at bandet har kunne finde en så potent erstatning, som kunne lægge mine frustartioner omkring Ivans udeblivelse på hylden.

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier