Alice Cooper

Sløj opvarmning fra L7

-

  • L7
1

Anmeldelse af: L7. Copenhell, København 2018

Selvom L7 ihærdigt prøvede at varme publikum op, lykkedes det næppe

Med rødder tilbage fra 80’erne, var for nyligt gendannede, L7 tilbage. Deres koncert på dette års Copenhell blev en fattig oplevelse. Tre midaldrende kvinder kom ind på scenen og fik deres instrumenter langet over skuldrene, imens en mand satte sig bag trommerne. Bandets faste trommeslager Demetra Plakas måtte desværre melde afbud på grund af en brækket arm.

Bandet sætter igang og Donita Sparks udbryder “Grab your Pussies and strap your balls”. Så er vi ligesom igang.. Jeg tog ikke den henvisning bogstaveligt og det tror jeg heller ikke andre fra publikum gjorde. Det blev ikke meget bedre herfra.

Bandet virkede selvsikre og veloplagte, men de nåede aldrig rigtig helt ud og fangede publikum. Der blev snakket med sidekammeraterne og kigget på telefoner. Bandet prøvede ihærdigt med humor imellem numrene, men heller ikke dette bed sig fast hos publikum. Gejsten var væk og vi blev ikke rigtig hevet op af L7, som havde deres egen fest på scenen.

L7’s vel nok mest kendte numre “Pretend We’re Dead”, blev også spillet til stor begejstring for en del, men grebet om publikum var tabt og L7 kunne gå fra scenen, uden at denne koncert vil blive snakket om som et historisk øjeblik.

Se billeder fra vores fotograf, Mark Stoumann, herunder:

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier