Alice Cooper

V for Vended

-

Anmeldelse af Vended. Hades – Copenhell. Torsdag d. 15. juni 2023.

Sikke en attitude, vrede og hævngerrighed!

Fotograf: Anders Groos Mikkelsen.

Klokken klart i et (om eftermiddagen) præsenterede Vended sig selv og sagde at de kommer fra Des Moines, Iowa. Er det et tilfælde? Næppe. Sammenligningen med Slipknot virker måske inhabilt og useriøs, men der er ligheder mellem Vended og Slipknots andet album Iowa: Forsanger, Griffin Taylor, både ligner og lyder som sin far, Corey. Trommeslageren, Simon Crahan, er måske allerede en bedre percussionist end sin far, Shawn. Bassist, Jeremiah Pugh, guitarist Connor Grodzicki og Cole Espeland, minder om Paul Gray, Jim Root og Mick Thomson i deres stagepresent: Stille, men dygtige musikere.

Flere gang undervejs ønskede/befalede Taylor circlepits og wall of deaths, og de blev udført foran. Nogle af gangene lidt kortvarige, men folk var på. Jeg overhørte en mand sige til en ven: “De jerner derudaf” – det MÅ man bare sige. Vended har nok bare brug for lidt mere tid til at vokse endnu større og skrive større hits, så kan de overtage Slipknots arv om nogle år.

Gårdagen startede hårdt ud med Crown The Beast og lukkede med et brag med Parkway Drive. Torsdagen startede lige så godt med Vended. Som konferencieren på Hades sagde bagefter koncerten: “The kids are fucking alright”!

Se hele galleriet af Anders Groos Mikkelsen herunder.

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Vended

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Vended. Hades - Copenhell. Torsdag d. 15. juni 2023. Sikke en attitude, vrede og hævngerrighed! Fotograf: Anders Groos Mikkelsen. Klokken klart i et (om eftermiddagen) præsenterede Vended sig selv og sagde at de kommer fra Des Moines, Iowa. Er det et tilfælde? Næppe. Sammenligningen med Slipknot...V for Vended