Alice Cooper

Folkemødet på Refshaleøen

-

Anmeldelse af Parkway Drive. Hades – Copenhell. Onsdag d. 14. juni 2023.

Folkemødet blev til en folkefest, da aften blev til nat med Parkway Drive.

Fotograf: Anders Groos Mikkelsen.

Seks kutteklædte, fakkelbærende statister entrerede scenen og skabte hurtigt en intens stemning. Det blev kun overgået af først “Glitch” og bagefter “Prey”, hvor alle foran Hades hoppede, skrålet, hujet, danset og andre kropslige udfoldelser kom til udtryk.

Hvis man var i tvivl om Parkway var værdig som dagens co-headliner, blev tvivlen brændt væk af pyroteknikken, forsanger Winston McCalls powervokal og guitarist Jeff Lings ekvilibristiske riffs. Selv de roligere numre som “Darker Still” havde smæk på. Også de numre, hvor de havde selvskab af en cello og to violiner på scenen.

Efter at have ventet fem år på at se dem (siden Copenhell 2018), var det en kæmpe forløsning at se dem, råbe mig hæs og mærke glædesrusen ved musikalsk overlegenhed og spilleglæde. Efter 1 time kom de kutteklæde fakkelbærere tilbage – jeg frygtede at det allerede betød at de var ved at slutte. Men de spillede et kvarter endnu; sidste nummer var “Wild Eyes” med omkvædet: “Viva The Underdogs”. Parkway Drive er ikke længere underdogs, men de er bedre end nogensinde!

Se hele galleriet af Anders Groos Mikkelsen nedenunder.

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Parkway Drive

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Parkway Drive. Hades - Copenhell. Onsdag d. 14. juni 2023. Folkemødet blev til en folkefest, da aften blev til nat med Parkway Drive. Fotograf: Anders Groos Mikkelsen. Seks kutteklædte, fakkelbærende statister entrerede scenen og skabte hurtigt en intens stemning. Det blev kun overgået af først...Folkemødet på Refshaleøen