Alice Cooper

Fra Wacken Open Air til Elb Riot

-

Du savner mere Heavy Metal i Tyskland? Fortvivl ej, Elb Riot er her for at redde dig!

Du mærker allerede “The Wacken-Blues” efter at en af verdens største Heavy Metal-festivaler er slut, og hvor formentlig mindst ét af dine yndlingsbands har spillet i år.

Så hvad gør du, inden hverdagens trommerum melder sig? Du farer sgu da mod Hamburg den 19. og 20. august!

Og hvorfor så det?

Jo! Det fænomenale arrangement kendt som Elb Riot udspiller sig i denne tyske by, hvor programmet er komprimeret ned til det essentielle ved Wacken Open Air + mere til.

Det skal forsås på den måde, at Elb Riot præsenterer hovedsageligt store og mellemstore bands i metalgenren (igen) i år.

Du kan opleve et hovednavn som allestedsnærværende Slayer, som med deres seneste skive, “Repentless”, endnu en gang cementerede, at Thrash Metal anno 2015/16 stadig kan have reminiscenser til genrens velmagtsdage i 1980’erne.

Tænker du stadig, at du har set det band rigeligt i år, kan Metal A Day da supplere med, at du også kan opleve navne som Sabaton, der snart smider skiven “The Last Stand” på gaden. Endvidere er festivalen leveringsdygtige i et navn som legendariske Carcass, der havde et fænomenalt comeback i 2012 med pladen “Surgical Steel”.

Er du endnu ikke overbevist, kan vi fortælle, at Elb Riot også har navne som Paradise Lost (der er tilbage i den gamle garde med albummet “The Plague Within”” fra 2015) og At The Gates, som også har udgivet ny musik efter 19 år med “At War with Reality” fra 2014.

For at gøre hele pladen fuld kan du også opleve Steel Panther, Fear Factory, Mastodon og mange andre.

Alt dette og meget mere kan du opleve for den nette sum af 595,- som du kan købe billet til HER.

Metal A Day er selvfølgelig stærkt repræsenteret til dette fantastiske foretagende – og det samme anbefaler vi på det kraftigste, at du også deltager i!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier