Alice Cooper

YungBlud – Amager Bio

-

Anmeldelse af: YungBlud – Amager Bio, 10 nov. 2019 | Skrevet af: Cecilie Hollesen

En aften fuld af energi!

 

Saint PHNX
Supporten denne aften var den alternative popduo Saint PHNX, som består af brødrene Stevie Jukes – forsanger/guitarist og Alan Jukes – trommeslager. De to brødre var energiske på scenen og var gode til at inddrage publikum ved at få dem til at hoppe med og dele mængden op på midten, hvor Stevie og Alan stod for at få hver deres halvdel til at synge noget forskellig, når de rakte armen i vejret.
Saint PHNX var et godt match til at få stemningen op blandt fansene inden Yungblud skulle optræde.

Yungblud
Dominic Harrison også kaldet Yungblud er kendt for at have et højt energiniveau på scenen, når han optræder, som er svært at stå stille til.
Denne forventning levede han fuldt ud op til. Lige fra starten, da han kom på scenen, sprudlede han af energi ved at komme løbende ind på scene og hoppe rundt, imens han sang. Han fik med det samme fansene med, som hoppede og lavede moshpit under showet.

Midt i koncerten blev alt lyset i koncertsalen slukket, og kort efter dukkede han op midt inde i mængden af fansene. Med fansene omkring ham og lysene fra mobilerne rettet mod ham begynder han at synge sangen ”Kill Somebody” fra hans debutalbum, 21st Century Liability, som blev udgivet i 2018.
Koncerten fortsatte efterfølgende på scenen i samme høje energiniveau, hvor han havde skiftet bukserne ud med en meget lårkort nederdel og med de pinke strømper, han er kendt for altid at have på.
Med sit punkede udtryk og sin attitude taget fra hiphop leverede han et liveshow, hvor det var svært ikke at stå stille og blive fanget af stemningen.

 

Se galleri fra Naiomi Westh Møllegård her:

ANTAL STJERNER

Saint PHNX
YungBlud

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: YungBlud - Amager Bio, 10 nov. 2019 | Skrevet af: Cecilie Hollesen En aften fuld af energi!   Saint PHNX Supporten denne aften var den alternative popduo Saint PHNX, som består af brødrene Stevie Jukes – forsanger/guitarist og Alan Jukes – trommeslager. De to brødre var...YungBlud - Amager Bio