Alice Cooper

Stonebird og den (u)mulige turné

-

Danske Stonebird lægger an til den måske vildeste tour nogensinde på dansk jord.

30 koncerter på 3 dage!

Der lander ofte vilde lydbider og ekstravagante koncertmuligheder i brevkassen hos redaktionen her, men sjældent har vi spærret øjnene op over en pressemeddelelse som denne, der kom fra det danske band Stonebird, som blandt andet spillede på festivalen Nordic Noise tilbage i maj.

Drengene har simpelthen i sinde at gennemføre 30 koncerter på – og hold nu fast – tre (3) dage!

Som de skriver til os:

”Hvis man er afhængig af at spille, så må det være det ultimative high

Stonebird spiller 30 koncerter på 3 dage med missionen ”vi spiller til vi falder om”. Fra den 28. til den 30. juni rammer bandet 30 forskellige steder i Danmark. Ingen kan føle sig sikker, Stonebird kommer forbi tippen (Skagen), toppen (Himmelbjerget), lejligheder, smøger, barer, spillesteder, fortove – der vinden bærer dem hen. Følg med på facebook (www.facebook.com/stonebirdmusic) for at finde ud af hvor de kan fanges i løbet af dagene. Bøder eller ej, politi eller ej, intet stopper touren.

Touren leder hen til Stonebirds koncert på Smukfest d. 4 august. Hvor andre bands måske havde taget den med ro og forberedt sig i øveren, tager Stonebird grejet på ryggen – en generator i bilen, og spiller Danmark i bund.

Hele touren bliver dokumenteret i bedste dogmestil med et håndholdt kamera der fanger de skæve vinkler og inviterer med på eventyret – kan det overhovedet lade sig gøre at spille 30 koncerter på 3 dage? Det skal det!”

Vi tipper hatten for den fandenivoldske rock’n’roll-attitude, som man nogle gange kan have tendens til at glemme i det lidt for pæne DK. Heldigvis har vi bands som Velociter, Junkyard Drive og Stonebird til at ryste posen lidt.

Vi anbefaler på det kraftigste at støtte op om bandet og eventuelt booke dem til en koncert i din baghave, kolonihaveforening eller pensionat via deres facebook-link i teksten ovenover.

All hail rock’n’roll \,,/

 

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier